Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_młoda2013

biustonosz do sukni ślubnej

Polecane posty

Gość panna_młoda2013

Hej, za miesiąc mam ślub i poszukuje biustonosza do sukni ślubnej, bez pleców. Czy któraś z was używała tego? czy jest dobry? http://sklep.alles.pl/produkt ,padme-02-p-up,250.html

Gość gość
Słaba firma, słabiuteńka rozmiarówka i nawet na fotoszopowanym zdjęciu widać, że ma schrzaniony krój ("dziobuje"). Idź do brafitterki, kup prawidłowo dobrany porządny stanik, a do niego obniżacz zapięcia i będzie 100 razy lepiej.

Gość joasiazajac
Wszystko zależy od tego czy suknia ślubna na odkryte plecy i ramiona i czy jest usztywniony gorset. Nie ma sensu stosować silikonowych podtrzymywaczy biustu, bo na pewno się nie sprawdzą i po paru godzinach będziesz zbierała je z podłogi. Jeśli masz w sukience gorset, a Twój biust jest dość jędrny i kształtny, to biustonosza nie potrzebujesz. W innym wypadku jakiś bezplecowy na pewno się okaże niezbędny. Poszukaj, może jakąś ciekawą propozycję znajdziesz tu: likemed.com/pl/budowa-i-rozmiar-biustu/ .

Też pomyślałam o opcji bez biustonosza. A jeśli nie - to może spróbujesz po prostu biustonosz z odpinanymi ramiączkami (w razie czego możesz zapiąć jedno na szyi) i do niego dodatkowo takie ramię obniżające zapięcie? U mnie się sprawdziło (nie miałam co prawda całych pleców nagich, ale wycięcie w szpic na tyle głębokie, że o zwykłym biustonoszu nie było mowy).

Gość gość
a na chorobę stanik do sukni ślubnej? ;/