Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lost_case

farbowane blondynki mam do was pytanie

Polecane posty

Go艣膰 lost_case

farbuje sie od kilkunastu lat. na poczatku sama, potem zawsze u fryzjera i nigdy nie mialam problemow do momentu az moja 'wspaniala' fryzjerka spalila mi wlosy 馃槶 od ponad 2 m-cy mam czerwona skore glowy (wyglada jak kawalek miesa :O), klaki mi sie pokruszyly, masakrycznie wypadaja. zaczelam sie ratowac, ale niedawno znowu musialam isc sie ufarbowac (wiadomo, odrosty). tym razem u innej frzyjerki (rzecz jasna) i z wlasna farba. jakos przezylam. zaczelam sie zastanawiac czy nie lepiej rzucic w c**j fryzjerow i farbowac sie samemu? po tym co mi tamta zrobila wszystkiego mi sie odechcialo. uzyla jakiegos syfu, a zainkasowala prawie 200 pln. jak wy sobie radzicie z blondem? mialyscie kiedykolwiek spalone wlosy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blondyna 333
Dzi臋ki Bogu ja nigdy nie mia艂am spalonych wlos贸w. Musisz znale藕膰 sobie fryzjera kt贸ry zna si臋 na rzeczy. Ja nigdy nie eksperymentuj臋 sama z moimi w艂osami. Od wielu lat fryzjerka nak艂ada mi farb臋 z artego i jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lost_case
dzieki za odpowiedz. no to mialas szczescie. do mojej bylej fryzjerki chodzilam prawie 3 lata, salon l'oreala, nie wiem co teraz poszlo nie tak, ale qzwa urzadzila mnie na amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
farbujesz od kilkunastu lat i si臋 dziwisz 偶e w艂osy ci si臋 krusz膮 i wypadaj膮 :D . jak chcesz by膰 Marilyn Monroe, to zetnij si臋 na kr贸tko tak jak ona :D . rozja艣nia艂am w艂osy ok 3 lata, potem by艂y ju偶 tak suche i s艂abe, kruszy艂y si臋 - bo rozja艣niany w艂os jest MARTWY, 偶e stwierdzi艂am 偶e wole mie膰 SW脫J jasny br膮z - ale d艂ugie i l艣ni膮ce, a nie pokruszone, suche, matowe, sianowate, brzydkie k艂aki..... i tobie te偶 to radz臋

Udost臋pnij ten post