Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie emigrantka

polacy w uk to w większości fizole

Polecane posty

Gość gość
"Hydraulik wyciąga 100k rocznie ? smiech.gif A co on montuje instalacje z 24-karatowego złota w domach celebrytów smiech.gif Ludzie przestańcie wypisywać takie bajki, bo jeszcze ktoś słabo znający realia w to uwierzy i dopiero będzie klops oczko.gif" - bardzo dobry hydraulik, pracujacy w bardzo znanaje firmie w londynie, majacy zlecenia 6-7 dni w tygodniu po 8-10 godzin. Przyklad, hydraulik bierze srednio za godzine serwisu 80 funtow x 8 godzin dziennie bez nadgodzin. 640.00 funtow x 6 dni w tygodniu =3840 funtow tygodniowo x 52 tygodnie w roku 199`680.00 rocznie. - tyle zarabia firma ktora go zatrudnia. on dostaje mniej. Do tego dochodzi jeszcze czasem koszt materialu itd. - dojazdy, ale pracuje mniej wiecej w swoim rejonie. Co uwazasz , ze nie do osiaganiecia?

Gość gość
Piekne wyliczenia a teraz powiedz mi ilu jest hydrualikow, ktorym placa takie stawki ?

Gość expat
nikt pracownikowi tyle nie zapłaci, trzeba by mieć własną działalność i samemu troszczyć się o zlecenia

Gość 0 Terenia 0
Ja wolę wyelegantowanego i wypachnionego faceta z zachodu, który ma klasę i gest, a nie ciołka z fabryki czy budowy, a feee :O

Gość gość
terania wypad trollu, nikogo tutaj nie obchodzi co ty wolisz

Gość 0 Terenia 0
Nigdzie się nie wybieram, frustraci 😴

Gość 0 Terenia 0
Czarnuchy i Pakole to z tobą na taśmie zasuwają w pocie czoła :D🖐️ Ja zadaję się tylko ze starannie wyselekcjonowanymi mężczyznami 😴

Gość gość
"Ja zadaję się tylko ze starannie wyselekcjonowanymi mężczyznami " chyba z tymi z bravo girl :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
Zawistnikom się w głowach nie mieści z jakimi brylancikami się zadaję :classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
No ba :classic_cool: I to jaki seksik :classic_cool: I to z zachodnim przystojniakiem, co ma styl, klasę a i w głowie nie ma gnojówki tak jak polaczki :D🖐️

Gość gość
Ej nie przesadzaj,bo glupole plci nie maja !Jasniej,na wszelki wypadek-moga byc plci zenskiej ,albo meskiej :D

Gość gość
super, polki się zabawiają z kasiastymi obcokrajowcami, a biedny polak musi walić sobie konia przed kompem...

a do kogo macie pretensje? Do nas? Ze wybieramy lepszych? Sami sobie nagrabiliscie zle nas traktujac, to teraz macie....! ...... Dobra rada...zmieniajcie czasem reke......hahaha

Gość 0 Terenia 0
Polaczki to waligruchy :classic_cool:

Gość gość
dokładnie, to waligruchy z buraczanymi gębami

Gość peirnikowa haleczka
i jeszcze te gruchy sa male...ze nikna w dloni jak wala

Gość gość
polki rzna sie z takimi obcokrajowcami ktorych zadna Kobieta za granica nie chce

Gość 0 Terenia 0
12.09.13 [zgłoś do usunięcia] peirnikowa haleczka i jeszcze te gruchy sa male...ze nikna w dloni jak wala" Buhahaha! Polaczkom się gruchy w łapach dematerializują :D 🖐️

Gość gość
Takie macie super zycie dziewczynki, ze 24 na dobe siedzicie na kafe. Otyle kaszaloty.

Gość 0 Terenia 0
Chciałbyś mieć takie fajne dziewczyny jak my, ale niestety - nie dla psa kiełbasa 😴

Gość gość
ja za rok zjezdzam z tego syfu powodzenia zycze wszelkim zmywakowym managerom i calej tej elycie :) Nie bede tesknil bo nie ma za czym. Ludzi jakich spotyka sie w UK 90 % patologia jakiej w PL nie uswiadczysz nawet. Dla ktorych sukcesem jest auto za 2 tys funtow telewizor ps3 i iphone. Gdyby nie socjal wieszka czesc osob z tych 90 % wegetowalaby gorzej niz w Polsce. Ludzie sie ciesza z tego ze panstwo placi im za plodzenie dzieci mieszkanie socjalne. A zyja jak szczury 8-12 h 5-7 dni w tygodniu. Po czym wracaja do domu piwo najtansze jedzenie tv i spac i tak wyglada kazdy dzien z zycia tych krezusow. Zero pasji zero ambicji zero zainteresowan. PEwnie odezwie sie tu ze 100 managerow po oxfordach jak to im sie swietnie powodzi :)Jak to moj znajomy lekarz pojechal na wakacje do Hiszpani. Masa Polakow z UK co drugi to kierownik właścieil firmy wielki biznesmen tylko ja zwyczajny lekarz :)

Gość gość
@up Ale bzdety, ten opis idealnie pasuje do Polski, zwłaszcza tej małomiasteczkowej i popegeerowskiej, gdzie pozamykano zakłady i kopalnie. Z tym że u nas z zasiłków jakie płaci państwo to nie stać cię nawet na pół iPhone'a :)

Gość gość
Goraaacy temat! Najlepsze ze zirytowal najbardziej tych "docelowych". Ja sie zgodze z autorka, ale wierze ze strategia i dobrym UKierunkowaniem, tzn tutejsze kursy, studia i praktyki rowniez doprowadza do sukcesu. Wiem, bo jestem przykladem. Pozdrawiam tych ambitniejszych!

Gość gość
to jest straszne co w nas Polakach tkwi, nigdy nie nauczymy sie szanowac innych ludzi, ktorzy wykonuja prace fizyczne, ktore sa konieczne I potrzebne... co za narod...

Gość gość
polacy to debile , zwlaszcza polskie tipsiary dupodaje bez szkoly. tfu.