Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złożyłam CV zaakceptowano uwaga pierwszy z sześciu etapów rekrutacji

Polecane posty

Gość gość

:-O Czyli złożenie CV i masy dokumentów (a oni wszystko to sprawdzili czy odpowiadam ich wymaganiom) to 1 etap, a dalej rozmowa kwalifikacyjna, rozmowa po francusku aby potwierdzić znajomość języka, test z aktów prawnych, test z wiedzy o przedsiębiorstwie do którego ubiegam się u pracy, oraz coś co nazywa się "luźną rozmową" :-O I to nie jest BYNAJMNIEJ praca na jakimś wysokim stanowisku :-O

Gość gość
hehe. ja na razie przeszedłem dwa z czterech. przy czym chodzi o pracę którą muszą (za najniższą krajową) wykonywać emigranci z biednych krajów - w brudzie, smrodzie i stresie. z***biście jest! :O

Gość pies cie lizal
gratuluje wam ;)

Gość gość
Zastanawiam się czy nie zrezygnować. Mam masę doświadczenia, pokończyłam kursy, mam publikacje które wydałam, itd... Zamiast uczyć się "historii" firmy może będę szukała pracy dalej a na to machnę ręką. 6 etapów i po każdym stres czy się odezwą :-O

Gość gość
O matko co to za firma ze masz sie uczyc z jej historii?? Przeciez to oni powinni opowiedziec Tobie o firmie na pierwszej rozmowie! Ja bym zrezygnowala z innego powodu, jesli teraz okazuja tak wielki brak szacunku do czlowieka to pozniej bedzie gorzej

Gość gość
Jako zbrojarz przeszedłem raz 4 etapową rekrutację papiery rozmowa rozmowa w języku, z fachowym słownictwem test praktyczny :classic_cool: