Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falko3896297

Hula Hop

Polecane posty

Gość Falko3896297

Już pisałam w innym dziale, ale jakoś odzewu brak ; ) . Dziewczyny, czy któraś z was kręciła hula hop i dało to jej jakieś efekty ? Idzie naprawdę zrzucić trochę z brzuszka , boczków ?

Po to , żeby dowiedzieć się czegoś więcej . Nie rozumiem skąd te nerwy. Jeśli Cię coś nie interesuje drogi gościu lub czytałeś/aś już na podobny temat , zachowaj to dla siebie i ciesz się wiedzą. Ja jeśli czegoś nie wiem , a chce to koniecznie wiedzieć - zakładam post. Do tego przeznaczone jest forum. Masz święte prawo czytać wszystko , lecz wcale nie musisz. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja od ok.4 mcy staram się codziennie przez ok 20minut kręcić. Zazwyczaj jak oglądam serial. powiem Ci ze zeszlam z boczkow , a i wciecie mam większe.

Ale twoje efekty są jakość szczególnie widoczne ? No bo po 4 miesiącach to raczej powinno być coś widać wyraźnie .

Gość gość
Tak, efekty są widoczne. Mój błąd bo zanim zaczęłamkręcić to nie zmierzyłam się w pasie i w biodrach. ale po spodniach widzę ze są duzo luźniejsze. No i otoczenie mi mówi ze zeszczuplalam. Wiesz, możesz spróbować. Pozdrawiam

No właśnie mam zamiar spróbować po raz kolejny . I czytałam też o foliowaniu takich problematycznych części ciała . Coś jak w gabinecie kosmetycznym tyle, że bez specjalistycznego kremu .

Gość gość
efekty sa tylko doradzcie jak to zrobic aby krecic? kiedys potrafilam a teraz mi zupenie nie wychodzi moja kolezanka krecila i schudla po tym jak rzucila palenie

Gość gość
no wlasnie po co zasmiecacie forum? ktos wam podal link do tematu. tam jest mnostwo informacji, kurde, jakim trzeba byc leniem zeby nie chcialo sie przejrzec tak dobrego watku.

Gość ula000009999
Moja Bratanica... kręciła hula hop przez 3 miesiące...co dziennie !!! przez 30 minut... i zmalała 8 centymetrów... ja też zaczynam

Gość ula009
Moja Bratanica kręciła HH prze 3 miesiące co dziennie po 30 min Zmalała 8 centymetrów i ma pięknie wciętą talię Ja tez zaczynam

Gość Mariola277
Ja kręcę od około miesiąca, i jakieś efekty już są. Choć na początku było ciężko... http://www.sporti.pl/product-pol-21628-Hula-hop-ANION-2-SMJ.html Wybrałam sobie powyższy model... po pierwszym tygodniu kręcenia miałam małe siniaki na brzuchu... Dlatego też, na początku nie należy przesadzać z intensywnym treningiem. Ciało musi się przyzwyczaić do tych kuleczek :)

Gość gość
ja już miesiąc:) na początku było ciężko złapać rytm, ale teraz już spokojnie robię 15-minutowe serie. bardzo fajne ćwiczenie, wbrew pozorom męczące, ale przyjemne. po treningu nic tak nie przynosi ulgi jak szklanka chłodnej wody, kupiłam właśnie nową ustroniankę z potasem, dla aktywnych, zobaczymy, czy się sprawdzi. z moich obserwacji wynika, że dzięki ćwiczeniom straciłam już trochę "brzuszka", więc polecam:)

Gość klasyra
@Mariola277 , takie kółko nie nadaje się dla początkujących, bo właśnie wychodzą siniaki i odechciewa się później ćwiczeń. Jeśli zależy nam na masażu lepiej wersję light http://www.asport.pl/p/27239,578/hula-hop-skladany--z-funkcja-masazu-81cm-hms/ . Później można dopiero na te z obciążeniem się przerzucić