Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiedzialam co zrobić

Co robić w takiej sytuacji jak ta zdarzyla sie 1 raz

Polecane posty

Gość Nie wiedzialam co zrobić

Chodzi o to, że spokojnie wracałam dzisiaj ze szkoly autobusem numer 9. Siedzialam z tył ale weszła starsza pani to ustąpiłam miejsca gdzies hmm za 4 przystanki weszlo dużo osob chłopcy i dziewczyny i przez kolejny przystanek bylo dobrze. Ale na 2 poszułam dziwne dotykanie jak by reka za posladki i okolice tali myśle przypadek potem 2 raz i 3 nie odwracalam sie bo sie balam co zobacze i nagle zaczelo coraz bardziej. Nastepnie poszulam jego czlonka i w gore i w dul i wciskal i wyciagal ale po 3 min to sie skonczylo wysiadlam. Myslałam o tym cała droge no ale za 100 metrow dom noi jak po szkole przebralam sie i wogole ale patrze a na moich czarnych dzinsach jest taka biala zaschnieta ciecz :/ podejrzewam, że to sperma :( C o mam zorbic jak by sie nadarzyla taka okazja mieliscie coś takiego ? :(

Gość ohoho
Powiem tak dziwna sytuacja mialam tak raz w Krakowie jak jechalam tramwajem ocieral sie i ocieral czułam przez leginsy to ale nie mialam zadnej spermy :o

Gość gość
PROWOKACJA w czystej postaci choć ocieracze się zdarzają w srodkach komunikacji to prawda.

Gość fiukjfiydljc
"C o mam zorbic jak by sie nadarzyla taka okazja"? majty w "duł"