Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawidolam sie na chlopaku czy przesadzam prosze ocencie

Polecane posty

Gość gość

Od kilku dni mowilam mu o takiej sprawie,ze przyjada pewni ludzie po meble,poytalam go kilka razy czy bedzie wtedy u mnie,przy mnie,mowil ,ze tak. Bylam spokojna,a dzisiaj nagle mi mowi,ze jednak raczej nie zdazy bo ma okazje wysprzatac sobie samochod!! Spytalam go czy powaznie to napisal. Czekam na jego odzew teraz. Okazja jest wazniejsza ode mnie. Czuje sie jak goowno. Ie moge na niego liczyc. Pewnie mi napiszecie,ze przesadzam,ale zrobilo mi sie naprawde przykro,bo nigdy na nikogo nie moglam liczyc i myslalam,ze z nim bedzie inaczej,ale teraz widze,ze bylam w bledzie

Gość gość
sory za zenska forme w tekście. Oczywiście jestem facetem Gejem. Tak dobrze mnie pukal w kakalko a teraz się zawodze na nim coraz częściej tylko seks i seks mu w glowie.

Gość gość
Podszyw niech mi ktos doradzi prosze

Gość gość
No co byscie zrobili jak np. wybraliśmy się do Gayklubu a on już szuka okazji żeby zamoczyć w ciasnej d*pci swoja fujare?? O mnienie myśli no i tak samo jest z meblami. Niby samochod ma do umycia a pewnie już się z kims na czacie zgadal na stukanko;(

Gość gość
Nie wróży to dobrze waszemu związkowi jeżeli już na początku okazuje się, że w sprawach dla ciebie ważnych jednak nie możesz mu ufać...

Gość gość
jeszcze nie raz zawiedziesz się, dla niego niewiele znaczysz,jak masz mózg na swoim miejscu,pomyśl,to nie boli

Gość gość
dymanko zawsze było dla niego najważniejsze niestety:-( Chyba zagroze ze nie dam d*pencji przez tydzien jak nie będzie ze mna przy tych meblach....ehhh

Gość gość
Czyli jednak nie przesadzam i dobre mialam przeczucie. Napisalam u,ze w takim razie nie musi byc to powiedzial,ze bedzie,ale nie chce go zmuszac...juz mi wszystkoo obijetne