Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika2013

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość angelika2013

hej:)cykle mam ok 30-31 dniowe...ostatnia @ mialam 14 sierpnia..kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia 23 i 24 sierpnia(teoretycznie wtedy byly moje dni nieplodne)a nastepnie 29,30 i 31(dni plodne z czego wedlug obliczen 31 mialam owulacje,zreszta dzien wczesniej i tego dnia rowniez bardzo mnie bolaly jajniki,czulam klucie w brzuchu...wiec to napewno byla owulacja)kolejny okres mam dostac ok 14-15 wrzesnia i bardzo sie stresuja bo strasznie chce byc w ciazy...nie chce sie nastawiac bo wiem ze roznie moze byc ale czy jest jakas szansa ze udalo sie zajsc w ciaze?obydwoje jestesmy zdrowi,prowadzi zdrowy tryb zycia,nigdy nie stosowalam tabletek antykoncepcyjnych.. co do objawow ktore zauwazylam to od ok 5 dni jestem rozdrazniona,nie mam w ogole nastroju,nic mi sie nie chce,jestem zmeczona,senna...odbija mi sie po wszystkim co zjem,mam wzdety brzuch...taki jakis wielki jakbym przytyla od razu z 10 kg:(no i jeszcze pobolewa mnie glowa oraz mam bardzo duzy apetyt...czy objawy te bardziej wskazuja na zblizajacy sie za 8 dni okres czy moga swiadczyc o ciazy???

Gość abcdddddddddddddddddddd
moim zdaniem ciaza jest bardzo prawdopodobna.

Gość angelika2013
haloooooooo odpisze ktos???

Gość joanna 22222
zrob test za tydzien

Gość gruba gabryska
a ja mysle ze to okres zblizajacy sie

Gość ona212 rtop
ciaza na 100% gratulacje autorko!!!

Gość angelika2013
bardzo chce byc w ciazy ale nie chce sie nastawiac,na test mysle ze jeszcze za wczesnie..wkoncu jestem jeszcze az 8 dni przed planowanym okresem:(

Gość gość
masz objawy typowde dla okresu - lacznie z uzym brzuchem-od ciazy zaoew iam cie nie rosnie tak. Ja ejstem w 17 tygodniu i jeszcze nic nie widac. Bardzo ci zyccze bys byla w ciazy i na pewno bedziesz!! ale poki co mussiz byc baaaardzo cieprliwa. nikt ci teraz nie powie czy to moz ebyc ciaza czy nie, bo szanse sa pol na pol ale objawy o ktorych piszesz to sa objawy jak na okres (na ciaze sa tez takie, tyle ze za wczesnie by to stwierdzic.) powodzenia i duzo szczescia wam obojgu

Gość gość
ponadto mysle, ze powinnas zac sobie sprawe ze starania o ciaze zazwyczaj trwaja (u zdrowych ludzi) do roku czasu. Tak wiec nie ejst to taka latwa sprawa jak sie wydaje. Moze byc i tak ze teraz jestes w ciazy, ale to moim zdaniem oznaczaloby ogromnego farta po prostu. Ps dodam jeszzce ze powinnam absolutnie wyluzowac, zdystansowac sie. My staralismy sie rok i miesiac dokladnie. Zaszlam w ciaze w maju w okresie wiosenno-letnim gdzie do wrzesnia dzieje sie baaaardzo duzo,wesela, wakacje, multum imprez wiec pomyslalam sobie, oj...teraz nie. wolalabym teraz nie zajsc. a tu pac. Moja przyjaciolka miala identyczna sytuacje.

Gość gość
podbijam

Gość edii8778
Witam serdecznie, nie chcę zakładać kolejnego tematu, mam nadzieję że może tutaj ktoś też mi pomoże i doradzi. Otóż mam cykle 32 dniowe. Ostatnio miałam okres 19 sierpnia przez 6 dni. Z partnerem kochaliśmy się bez zabezpieczenia 26 sierpnia, to niby dni niepłodne, ale mam taką mała nadzieje że może jednak..... śluż płodny zauważyłam dopiero 1 września, ale dzień po stosunku zaczął się taki śluz przezroczysty. Proszę o odpowiedz pozdrawiam

Gość gość
mysle ze jeszcze z tydzien i zrob test da ci wiarygodny wynik'

Gość angie1234567890
dziewczyny trzymam kciuki aby sie okazalo ze jestescie w ciazy,nie ma nic piekniejszego jak bycie mama:)) powodzenia raz jeszcze angie:)

Gość angelika2013
ja tez bym chciala zeby okazalo sie ze jestem w ciazy:)bardzo pragne dzidziusia ale boje sie ze znowu nie wyjdzie:(ze jednak ten okres przyjdzie..... oby nie:D

Gość edii8778
Angelika bardzo Ci życzę aby się okazało że jesteś w ciąży, istnieje duże prawdopodobieństwo że tak jest ;-) ja też bardzo bym chciała ale chyba marne szanse, nie wiem czy plemniki mogły przeżyć te kilka dni do owulacji? kurczę chciałabym już wiedzieć ale chyba za wcześnie na test? pozdrawiam