Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 21 lat a boje się reakcji rodziców na moje życiowe decyzjee

Polecane posty

Gość gość

Chcę wziąć dziekankę na ten rok, ale chyba zrobię to nie mówiąc nic rodzicom. Wiem, ze się wyda, ale jak juz bedzie po fakcie to nic nie zrobią. Jak tak dalej bede się ich słuchała to przegram życie

Gość gość
witaj w klubie

Gość gość
A dlaczego chcesz wziąć urlop dziekański?? Dodam ze za ten urlop to raczej rodzice będą musieli zaplacic bo to kosztuje a kasy chyba tyle nie masz....

Gość gość
urlop jest bezpłatny :O

Gość zycie jest nowela
masz 21 lat i juz sama powinnas decydowac swoim zyciem. Ja tez mam 21 lat, wynajmuje 2 pokojowe mieszkanie z moim narzeczonym i nie poszlam na studia. Pojde jak mnie bedzie stac , nie biore kasy od rodzicow, za rok biore slub i tez oni za nic nie placa. Mieszkam w innym kraju i mam dobra prace bo za biurkiem za nawet dobre pieniadze. Moi rodzice probowali ingerowac w moje decyzje i zycie ale szybko im pokazalam gdzie jest ich miejsce. Kocham ich nad zycie i doceniam ich troske, ale to nie oni przezywaja moje zycie i to nie oni beda zyc moim zyciem. Maja swoje niech sie teraz martwia swoim zyciem. Ja chce kupic mieszkanie a na to potrzebuje troche grosza. Nie chce kupowac z kredytem tylko gotowka. Jak juz kupie i wyjde za maz wtedy bede myslala o wyzszej szkole. Zycze ci powodzenia.