Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety szukają wysokich a oburzają się gdy facet też chce wysoką haha

Polecane posty

Gość gość

Co za żalosna hipokryzja :) Niemal kazda chca wysokiego, mowi ze tacy sa bardziej atrakcyjni a gdy ty napiszesz ze atrakcyjna kobieta to ta 173cm a nie 153cm to sie oburzają i obrazają :D

faceci też się oburzają, po prostu ludzie biorą te komentarze za bardzo do siebie :)

Gość gość
Wiec powiedzmy sobie wprost: Kobieta ponizej 170 to kurd*pel a nie bogini seksu Facet poniżej 185 to przeciętniak, szarak a nie ciacho :O Taka prawda czyz nie ?:)

Gość gość
Ej a 169 to nie taka kurd*pela!!:P

Gość gość
Ja nie wiem skad ty bierzesz takie madre statystyki.

"Kobieta ponizej 170 to kurd*pel a nie bogini seksu Facet poniżej 185 to przeciętniak, szarak a nie ciacho pechowiec.gif Taka prawda czyz nie ?" Ok, dla Ciebie atrakcyjność to wyłącznie wzrost. Dla innych nie, ale co z tego?:D

Gość gość
Nie wiem, czemu to takie oburzające. Czy to nie wygląda śmiesznie, jak facet ma 190, a kobieta 153? ;)

"Czy to nie wygląda śmiesznie, jak facet ma 190, a kobieta 153" Mam raczej większe problemy niż analizowanie proporcji wzrostowych u innych ludzi. Ale dla mnie raczej jest śmieszne gdy ktoś się interesuje bardziej cudzym życiem i wyglądem niż własnym. Może zanalizuj czy Ty i Twój partner/partnerka nie wyglądacie razem śmiesznie.

Gość gość
moze dla ciebie niska kobieta nie jest kobieta i sie nie liczy, ale twoje zdanie malo jest istotne, bo 90 procent facetow woli niskie kobiety, wiec te wysokie pow 170 i tak maja przej****e

Gość gość
kobiety sie nie oburzaja, ze pare facetow chce wysoka, bo i tak zdecydowanie wieksza czesc facetow woli niskie i z takimi jest, wrecz sa zalamane jak maja pow 180, bo nie moga znalezc faceta ktory je zechce, bo ci pow 180 i tak wola babki 160

Gość gość
ale podaliscie skrajny przyklad - koles pow 190, a dziewczyna 150 - tylko jak ma sie to do rzeczywistosci ? wcale sie nie ma, bo facetow pow 190 jest niewiele, a 150 to mlode siksy, kobieta przecietna w polsce ma 165

Gość gość
BO FACET POWINIEN BYĆ WYSOKI a nie chachmeć jakiś, pewnie masz 170 wzrostu i teraz wylewasz swe żale na damskim forum, takie konusy powiny być kastrowane, żadna na ciebie nie spojrzy a jak już znajdziesz jakąś naiwną to pewnie będzie cię biła