Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POZYCZKA PROVIDENT

Polecane posty

Gość gość

wzielam niewielka kwote w providencie w tamtym tygodniu we wtorek, po jakim czasie zacznie jezdzic do mnie konsultant po splate? sama bym sie go zapytala , ale syn zresetowalam i tel i wykasowal kontakty

Gość gość
provident to gówno. jak można jeździć do kogoś co tydzien po jaka stam rate skoro normlane ze ludzie dostaj wypłate raz w miesiącu a nie co tydzien.

Gość gość
Fakt ten serwis popozyczkę.pl wydaje się całkiem ciekawy. Co do Providentu, zadzwoń na ich infolinie, podaj numer umowy i namierzą twojego konsultanta i podadzą Ci jego numer albo powiedzą aby się z Tobą skontaktował.

Gość Babka z piasku
Ale właśnie o to im chodzi żeby jeździć co tydzień z tego powodu żeby ludzie nie mieli jak zapłacić i odwlekali terminy. Parabanki się utrzymują z gigantycznych odsetek, stąd większość z nich nie sprawdza BIKu itp...

Gość gość
tych koorwów z tych lichwiarskich firm pozyczkowych albo powinni pozamykać albo przepedzić na cztery wiatry 🖐️

Gość Ale to już było
Dziwię sie bardzo że wzięłaś pozyczkę z Prowidenta.Przecież to lichwa która powinna być zabroniona!.Jak można chodzić do klienta co tydzień? Skąd ma niby brać i wpłacać przedstawicielowi tą kasę.A jakie biorą odsetki, TO ROZBÓJ W BIAŁY DZIEŃ! Reklamy w telewizji powinny być zabronione, a oni ludziom wciskaja taki kit! Ludzie nie dajcie się otumanić tym lichwiarzom!

Gość Babka z piasku
Z providentem ma problem wiele osób, większość opowiada o przygodach z tą firmą w sposób negatywny. Moja koleżanka też brała 500zł miała raty rozłożone na 55 tygodni więc raty tygodniowe groszowe, ale wyszło że musiałaby oddać 800zł. Ok podpisała umowę, ale w ciągu jednego miesiąca oddała te 500zł co policzyła, a tu zonk bo za tydzień przyszedł przedstawiciel po pieniądze i mówi że jeszcze 300zł musi oddać bo w umowie 800zł. SZOK jakim prawem policzyli jej odsetki za 55tygodni skoro oddała całą kasę w 4 tygodnie z odsetkami oczywiście za 4 tygodnie!!!??? Ale u providenta takie historie to standard.

Gość gość
NIE POŻYCZAJCIE U ŻADNYCH LICHWIARZY!

Gość gość
Moja mama pare lat temu wziela pozyczke w providencie bo chciała nam dac kieszonkowe na kolonie, a na dniach tata miał mieć wyplate, wziela 500 zl i oddala je w terminie krótszym niż 7 dni(wtedy nie było oprocentowania przez 7 dni-nie wiem jak teraz) i byle bardzo niezadowoleni, wręcz zasugerowali jej ze nie ma co więcej liczyc na pozyczke u nich..masakra, kuzynka wziela 500zl nie wiem na ile ale tez 800 musiala oddac. to sa złodzieje, i jak slysze i widze te reklamy w tv jak to provident jest cudowny, ile pomogl to mam ochote wyrzucić telewizor.

Gość gość
trzeba nie mieć 5 klepki

Gość gość
wystarczy umowic sie z przedstawicielem co do przyjezdzania, jak sie ma co tydzien dac na przyklad 20 zl to mozna dac w dniu wyplaty za cztery tygodnie od tazu 80 zl i wtedy przyjezdza raz po kwote za caly miesiac nie musi jezdzic co tydzien

Gość gość
konsultant pojawi sie po tygodniu tzn jak bierzesz pozyczke w srode to w przyszla srode juz pojawia sie po rate :P

Gość gość
provident nie jest to taka zla firma, sama bralam u nich pozyczke i owszem oprocentowanie jest gigantyczne ale jak ktos stoi pod sciena i nie moze pojsc do banku to nie ma wyboru. ale ogolnie jestem zadowolo, raz w miesiacu daje za 4tygodnie z gory i widze sie z pania dopiero za miesiac, jesli nie mam aktualnie pieniedzy to przestawicielka nie robi problemow, poczeka pare dni, zadne odsetki nie rosna.

Gość gość
Provident ma z góry odsetki i NIE odwleka bo nie może odsetek karnych dawać. Jest to firma dla ludzi zdesperowanych którym zwykły bank nie udzieli kredytu. Żal mi kretynów co NIE mieli z nim doczynienia i bzdury piszą. Uważam że skoro tylu ludzi NIE płaci to muszą się tak zabezpieczać. Jak sie nie podoba to do innej firmy zapraszam ;)

Gość menstrualman2
No co fakt, to fakt - Provident w opcji obsługi domowej jest horendalnie drogi!! Wystarczy tylko zastąpić to opcją przelew i pożyczka jest duuużo tańsza, Odradzam ogólnie tej pierwszej opcji. Teraz przzeciez kazdy ma konto w banku, a nawet jak nie ma, to może za darmo stworzyć i trochę pieniędzy sie zaoszczędzi. W ogóle jest chyba juz na rynku tyle firm, że spokojnie mozna nimi zastąpić Providenta. Tak czy siak, poczytajcie sobie najpierw opinie na http://www.soskredyt.pl/topic/12-po%C5%BCyczka-w-provident-opinie-informacje/ a pozniej decydujcie.