Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamaneserduszko

toksyczna miłość

Polecane posty

Gość złamaneserduszko

Cześć dziewczyny :) Piszę tutaj, bo nie chcę nikomu o tym powiedzieć. Staram się być silna, ale teraz mam chwilę słabości i załamania. Otóż 4 lata temu poznałam Pawła. Zaczęliśmy się spotykać, zabiegał o mnie, było nawet fajnie, ale dzieliło nas 200 km i stwierdziłam, że to nie jest tego wszystkiego warte. Dałam mu to wyraźnie odczuć swoim humorkiem i więcej nie przyjechał. Minęło od tego momentu pół roku i ponownie spotkaliśmy się kilka razy, ale znów nic z tego nie wyszło. Starałam się ułożyć sobie jakoś życie, szukałam kogoś, jednak gdy się zjawiał, to porównywałam go z Pawłem i przegrywał. Ciągle byłam sama. Tak minął kolejny rok i nagle wpadliśmy na siebie zupełnie przypadkiem na basenie. Później zaczęliśmy ze sobą pisać, a następnie spotykać regularnie, sypiać ze sobą. Stworzyliśmy związek. Ja przeprowadziłam się do jego miasta. Trwało to krótko, ale było kilka pięknych chwil, o których nie potrafię zapomnieć. I w pewnym momencie było już tak, że to ja za nim biegałam, On- już mnie zdobył. Wpadł w problemy prawne, nic mi o tym nie chciał powiedzieć, ja zaczęłam się denerwować, On mnie olewał, więc przestałam się odzywać i czekałam na jego reakcję. I czekam do tej pory. Minął już kolejny rok. Ja wciąż o nim myślę. Nie potrafię się zdecydować na kogoś innego. Jestem bardzo atrakcyjna, mam powodzenie, ale nikt nie jest taki jak On. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Nie mogę do końca życia tylko o nim myśleć. Chciałabym być szczęśliwa, ale nie panuję już nad uczuciem, które cały czas rośnie zamiast słabnąć. Czekałam cierpliwie aż minie, ale nie mija. Próbowałam być z kimś, ale myślę tylko o Nim. Staram się o tym nie myśleć, wyprzeć to z siebie i ciągle znajduje się coś, co mi o tym wszystkim przypomina. Nie mam się nawet komu wygadać, bo nie potrafię się przyznać do tej mojej słabości. A On co chwilę ma nową piękną kobietę, co mnie dodatkowo nakręca. Co robić? :(

Gość gość
moze zacznij od wyrzucenia wszystkich rzeczy które od niego masz, wiem ze to nie rozwiazanie ale jesli patrzych na dany przedmiot od razu go z Nim kojarzysz, po drugie zacznij zyc wlasnym zyciem, umawiaj sie na randki i bron boże nie porównuj i nie skreslaj od razu tej osoby. Widocznie nie jest Ciebie wart jesli nadal spotyka sie z jakimis laskami a ty usychasz z miłości do niego, do tego jeszcze dochodzi brak szczerosci z Jego strony która jest podstawą w zdrowym związku. Głowa do góry:) na pewno poznasz kogoś wartościowego:):)