Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCIAŁBYM MIESZKAĆ W GDAŃSKU

Polecane posty

Gość gość

BARDZO

Gość gość
daj spokoj, zimno, p**dzi, zasyfiale morze i stare, smierdzace ryby za ktore kaza sobie placic nie wiadomo ile.

Gość gość
ja mieszkam we Wrocławiu a też bym chciał mieszkać w Gdańsku

Gość gość
ja mieszkam i to nad samym morzem i powiem ci ze nie ma sie z czego cieszyc drogo roboty nie ma

Gość gość
A mi się wydaje ,ze koszty życia są takie same w Gdańsku jak we Wrocławiu przecież miasto porównywalne swoim potencjałem i liczba zaludnienia sklepy typu Tesco, biedronka są w gdańsku jak i we Wrocławiu i ceny podobne

No fajnie się mieszka w Gdańsku, ale sprowadzać się tu to tylko jak ma się pewną dobrą prace. Inaczej sensu nie widzę

Gość minananalala
Ja też mieszkam we Wrocławiu i też od dłuższego czasu marzę by zamieszkać w Gdańsku, mam sentyment do tego miasta :)

Gość gość
mikorasoo To tak jak w każdym mieście to samo we Wrocławiu

Gość gość
minananalala Wrocław fajne miasto ale po Wrocławiu zawsze podobał mi się Gdańsk

Gdańsk jest fajny ale z pracą jak wszędzie kiepsko, o chyba, że kogoś satysfakcjonuje praca w mc donaldzie :P

Gość gość
sa dwa miasta w ktorych zawsze jest robota : gdansk i wrocek :P przyjechalem tu na pałę stopem z niemiec i w trzy dni mialem robote zarabiam trzy tysiace a i jeszcze czeka mnie podwyzka , a jak ktos pisze ze nie ma roboty to odpowiedz jest jedna: albo z ciebie leń albo mieszkasz na wyp**dowiu

Gość gość
u mnie to samo. chate wynajalem w dwa dni k***a na starym miescie (zycia sie nie boje i troche szalony jestem) XD pozniej szukalem roboty ; mialem codziennie po trzy telefony mega duzo ogloszen : a to do rozwieszania reklam na blokach itp dwa tysiące, kierowca trzy tysiace, dostawca cztery dwiescie, stoczniowiec trzy trzysta . mieszkan tyle, ze jak jakis wlasciciel fikal to w jeden dzien moglem zmienic