Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmsfgh

Ombre loreal robil ktos

Polecane posty

Gość bnmsfgh

niszcza sie wlosy od tego ombre

Gość siq
kurde, a tak chciałam sobie zrobić. Mam koleżankę która sobie zrobiła i jakoś nie widzę żeby miała zniszczone włosy :O :(

ja robiłam mniej więcej w marcu tego roku i powiem ci tak, efekt wyszedł całkiem fajny:D (chłopak mi nakładał;>) hehe, mam włosy w kolorze czekoladowego brązu a kolor po OMBRE wyszedł taki ładny ciemny kasztan, poźniej się zmywał i pod słońce wyglądał jak złoty:D Od paru miesięcy próbuje to zafarbować na ciemno i żadna farba nie chyta zbytnio dobrze i teraz troche żałuje że robiłam ombre, no ale nic, oczywiście włosy się poniszczyły bo to rozjaśniacz, pokruszyły sie i przerzedziły;/ no ale tak bywa niestety;/ pozdrawiam

Gość siq
Shabby Chic, hm... trochę mnie przekonałaś :D a tak bardzo chciałam sobie zrobić ten najjaśniejszy odcień 😭 :(

siq a jakiej mniej wiecej dlugości masz włosy bo ja mam b. długie i robiłam od ucha:D:D:D gdybym miała to zrobić jeszcze raz to tylko końcówki ok 5-7cm a ja zrobiłam 20 pare:D:D hehhe no i moje włosy tez NIE są jakieś super gęste piekne mocne,( ani rzadkie ani gęste :):) może warto żebyś spróbowała tylko na końcówkach i jeśli Ci się nie spodoba to po prostu zetniesz:)