Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mleko nan pro 2R

Polecane posty

Gość gość

Ktoras z mam daje je swojemu niemowlakowi? Czy ten dodatek kleiku smakuje jak normalne mleko zageszczone kleikiem czy przypomina np.ta kaszke nestle z kartonika?-jest plynna z posmakiem jakby maki. Bo moj malec nie znosi mleka zageszczonego kleikiem a ta kaszke kiedys podalam w podrozy i wypil ze smakiem. Jednak cena jest powalajaca.

Gość gość
moja corka pila melko nan 2r i jej smakowalo,

Gość gość
Ale czy to jezt to samo jakbym dosypala ja kleiku?czy smak jednak jest inny?

Gość gość
moja koleżanka kupiła dziecku, tzn mąż się pomylił :P i przez przypadek kupili, podobno smakowało :)

Gość gość
do jest z dodatkiem kleiku. smak melka sie zmienia ale i jest gestsze. mi takie mleko wogole nie smakuje. jakies dziwne w smaku cierpkie.

Gość gość
Ja wiem ze to jest z dodatkiem kleiku:) Tylko ze jak sama dodam kleik to synek nie pije. Raz podalam mu kaszke z kartonika,bo bylismy w podrozy i trzymalam awaryjnie i wypil bez mrugniecia okiem. Ona jest wlasnie taka cierpka w smaku. Jakby zawiesina z maki? Szkoda mi wydac na opakowanie mleka jak sie okaze ze to samo uyskiwalam dosypujac kleik. Jednak jak prypomina ta kaszke z kartonika plynna to bym zaryzykowala.

Gość gość
a moze tak zrobisz/ kup zwukle mleko nan 2 a dosyp do niego gotowa kaszke. tez tak robilam.

Gość gość
Ale tak robilam i nie chce pic. Tzn.na poczatku pil a potem mu sie odmienilo i koniec kropka. Wypluwa smoka,wypluwa mleko,czasem az sie drze. Samo mleko wypije. Kaszke zje.ale mleka zageszczonego nie wypije. Eksperymentowalismy z roznymi smokami,rozne przeplywy,i ewidentnie nie pasuje mu dodatek kaszki do mleka. Nie wazne czy to bedzie kaszka ryzowa,jaglana,kukurydziana. Smakowa czy bezsmakowa. Kaszke gotowa z kartoniku jak pisalam juz wczesniej wypil. Ale ona nie przypomina tej robionej samemu. Nie czuc zadnych drobinek,konsystencja jest gladka,tylko taki troche jakby cierpki smak,jakby ktos make rozmieszal z woda. Jakby to mleko takie bylo to bym zaryzykowala i kupila. A jak to po prostu pomieszany prosze z kleikiem to bez sensu mi kase wydawac dlatego sie dopytuje. A mam takiego jadka,ze juz tyle mleka wylalam,ze szkoda kolejne opakowanie kupowac zeby zaraz znalazlo sie w koszu.