Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentssss

Temat dla studentów CO PODWĘDZACIE SWOIM WSPÓŁLOKATOROM

Polecane posty

Gość gość
gość: "gość mitomanką to ty jestes, najpierw sie klocisz ze szampon byl bez napisu, a teraz ze jednak byl z napisem, to sie zdecyduj ". :D Ty masz coś z oczami nie tak? Gdzie ja napisałam, że butelka była bez napisu? Cytuję mój post strona 3 z godz. 00:17: Co innego, gdyby do jej środków higienicznych ktoś z nas dolał wybielacz, ale ja dolałam do osobistych, podpisanych markerem... :D I co, pisałam że bez napisu? Było podpisane markerem!!!

Gość gość
A ten złodziej założyciel tematu może być z siebie dumny i niech żałuję, taki popularny temat, tyle możliwości trollowania, tyle możliwości uznania każdego za kretyna.

Gość gość
Nie chodzi o 10ml szamponu, bo taka osoba niszczy całe zaufanie w grupie. xxx hahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha chyba w stadzie, bo tak mieszkacie na kupie

Gość gość
A pieniaczka tworzy posty coraz niższych lotów..

Gość gość
Człowiek to zwierzę, więc może być i w stadzie, przecież stado to grupa zwierząt.

Gość gość
do tej na gorze co od pieniaczek wyzywa: idx sie wyspac :) taką mam radę dla ciebie :)

Gość gość
wiadomo, a z ciebie to podwojne zwierzę, okalecza za 10 ml szamponu, bo ktoś zlamał zasady w grupie. wez go od razu ukamieniuj :)

Gość gość
Pieniaczka, pieniaczka, pieniaczka!

Gość gość
no heheh temat przekształcił się w mądrości szamponowej kleptomanki :D ewentualnie woźnego. hahaha

Gość gość
Pieniaczka, pieniaczka, pieniaczka! xxxx hihihihihihihi

Gość gość
O zwierzętach napisałam ja, osoba która nie miała nigdy kradnącej współlokatorki :) pieniaczko.

Gość gość
Ja nie wiem kogo tu pieniaczem nazywacie :D bo ten post z 01:42 to nawet nie mój. Ja tu się z nikim nie wykłócam :D a tylko dolałam łyżkę domestosu do mojego szamponu, opatrzonego napisem a tu taka chałtura wyszła. Po prostu, mój szampon, podpisany markerem był i tyle i se mogłam do niego nawet kupę zrobić :D

Gość gość
daj adres, kupie ci w prezencie dwa szampony i wysle :) chcesz jaaks konkretna firme czy moga byc te ktore mam w zapasie? :)

Gość gość
Ja też nie wiem kogo od pieniaczy wyzywam, ale prokurator-woźny poszedł spać, więc z kim się mam bawić?

Gość gość
ja pisałam o prokuraturze, melduję się ze jestem!! :) :) :)

Gość gość
każdy z domowników wie ,że ta butelka jest moja. każdy z domowników wie ,że nie używa sie nie swoich rzeczy. jedne z nich łamie zasade. to czyja to juz wina ?

Gość gość
Tak, napisze człowiek że nie o jeden szampon chodzi, ale o zaufanie, to się przyczepili do jednego słowa. Wyślij jej fajnych współlokatorów, nie szampon. Tylko nie zapomnij o otworach do oddychania i nie wysyłaj siebie.

Gość gość
Nie, nie :D szamponów mi dostatek, wiesz... już skończyłam studia, pracuję :D stać mnie. Ale nauczkę złodziejce uważam trzeba było dać i tyle. Umyła sobie włoski moim szamponem i było wesoło :D

Gość gość
nie wiem, może tego kto dolał domestosu? :)

Gość gość
Oj, pieniaczka to ta mundra, co wyroki za ten niecny czyn feruje i obrzuca wszystkich jak leci kretynami i debilami, a po zguglowaniu - mitomanami :P

Gość gość
a ja o kleptomance :D...szczerze mówiąc współczuje jej wspólokatorkom...:O

Gość gość
zejdz na ziemie i przestan fantazjowac mitomanko :) bo nie wierze ze nie miala zadneo uszczerbku, w postaci chocby utray wlosow czy popalenia skóry.

Gość gość
..vel niespełniony woźny czy domorosły prokurator :D

Gość gość
jaka moja wina w tym ,że ktoś użył mojej substancji z mojej butelki bez mojej wiedzy i zezwolenia wiedząc ,że tak sie nie robi?

Gość gość
Dziękuje pani od prokuratora, więc ty jesteś woźnym?

Gość gość
heheh trzeci raz pisze szanowne dziewczynki że NIGDY nie mieszkałam na kupie z innymi studentami, toteż nawet nie miałam okazji podprowadzenia komukolwiek szamponu :) nie wiem czy nie chcesz tego przyjąc do wiadomości że ktoś miał lepiej w życiu niż ty? :)

Gość gość
Rety, zacięła się i w kółko to samo.. :P

Gość gość
aka moja wina w tym ,że ktoś użył mojej substancji z mojej butelki bez mojej wiedzy i zezwolenia wiedząc ,że tak sie nie robi? xxx pisalam o tym wielokrotnie n apoprzednich stronach, wiecej mi sie nie chce tlumaczyc tepakom, wiec albo poczytaj wczesniejsze posty albo pozostan na zawsze w niewiedzy!!

Gość gość
Wiecie co, mnogość gości sprawia pewien bajzel w temacie..

Gość gość
Pani od utraty włosów - chyba będziesz musiała uwierzyć, skoro wiedzy w tym zakresie Ci ewidentnie brakuje.