Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mila 1991

przez ciemniejsza karnację nie moge znalezc chlopaka

Polecane posty

Gość Ja bym bardzo chcial
Przyjade :)

Gość gość
Ty nam chcesz powiedziec,ze dziewczynom podoba sie niesamowicie mulat z arabskimi korzeniami,a chlopakom,to nawet nie podoba sie dziewczyna,ktorej ojcem jest Wloch ...?Z powodu karnacji...? cieniutkie :O

Gość Mila 1991
wiem ze sie podobam niektorym. maja takie fetysze ...ale gorzej zeby podeszli i zagadali... ajjj a tamten arabowaty too byl koles glowa calej klasy.. sypal zartami i jakos tak przyciagal pozytywna uwage... a ja przez moje chore kompleksy przestalam wierzyc w siebie i sama do nikogo nie podejde...

Gość gość
nie przez karnacje a przez glupote;D

Gość gość
Ja mam lekko sniada karnacje i ludzie czasami sie dziwia, ale mialam tez kolezanke która była dosyc ciemna, cos jak Ola szwed wiec wierze autorce..ale pomysl o plusach. nie niszczysz skory sloncem jak te blade dziewczyny, pewnie masz tez ciemne wlosy .... jestes ladna , a plebs ci zazdrosci dlatego tak dogryza ,czemu Ty masz sie zalamywac, pokaz im ze sa nic nie warci

Gość Mila 1991
mozesz mi wyjasnic co w twoim rozumowaniu oznacza glupota??

Gość Mila 1991
zdaje sobie sprawe z mojej urody i w sumie nieprzecietnosci ale nie doceniam tego bo ludzie przez zawisc pokazali mi ze jednak dla nich jestem nikim a. a to ze sie nastawie pozytywnie na swoj wizerunek nie zmieni opini ludzi... nie zaczna mnie nagle akceptowac...

Co ty gadasz za głupoty moja babcia jest hiszpanką a ja wygladam jak jej kopia z młodości a faceci mdleją na moj widok na ulicy Może wygladasz jak cyganicha albo z harakteru jestes odpychajaca albo jestes jak ja rownie piekna i poprostu boją sie podejsc? A w sz zkole i teraz tez zreszta miałam przesrane przez urode bo wiadomo ile zawistnych brzydul jest wokolo

A co do koloru karnacji zobacz co kobiety z siebie robią zeby miec ciemna smażą sie na sloncu w solariach smarują jakimś gównem Maluja brwi i rzesy zeby wygladac egzotycznie a my nie musimy bo w naszym kraju pelnym pospolitych mord jesteśmy boginiami (przynajmniej ja) :p

Gość gość
Prowo 5/10 jak nie to autorka jest brzydka ewentualnie wiemy że włochy to bogaty kraj włoszki mają dużo pieniędzy robią zakupy w dobrych sklepach gdzie wydają na raz kilka pensji zwykłego polaka i pewnie polacy sobie myślą że jesteś włoszka i nie stać ich na ciebie ;>

Gość jak to z tym jest
Coś w tym może być, np mi podobają się tylko te o ciemnej karnacji typ grecki np. Tylko że nie ma u nas takich dziewczyn praktycznie. A że nie podobam się zupełnie cerze jasnej to jestem sam całe życie :) Taki mamy kraj, dziewczyny strasznie lecą na to co zagraniczne i to z powodu tego że zagraniczne a nie że lepsze i tu można takie dziewczyny podpiąć pod temat puszczalskich niestety. Ale to jest efekt nawet nie zaściankowości ale masy kompleksów, nasz kraj jest strasznie zakompleksiony. No i w drugą stronę, faceci też są zakompleksieni i mają się wtedy ze lepszych więc jak widzą dziewczynę która powstałą z romansu może wycieczkowego to traktują ją gorzej, żeby się w lepszym świetle postawić.

Gość gość
a co ma do mnie teraz wloski kraj ? mieszkam,wychowuje sie w polsce nie mam kontaktu z ojcem a tym bardziej z tym krajem. tyle wspolnego co wyglad.. nic wiecej. Spogladaja na mnie faceci, usmiechaja, czasami to smieszne ale tez sie jakby czaja... :) ale nikt nie zagada... nie mowie tutaj o jakis zbokach co chca jednego bo tacy mnie nie interesuja.

Gość Mila1991
przepraszam zapomnialam sie podpisac

Gość Poolacccc
Autorko wyslesz mi swoją fote na mail? Moje oczy chcą się nacieszyc twoja urodą :-P to ja pisałem o tym włoskim kraju i chodziło mi o to że polacy podświadomie wiedza że ty włoszka i na zyklego polaka nie polecisz

Gość Poolacccc
I nie chciałabyś wyjechać kiedyś do włoch? To bogatszy kraj i cieplej o wiele :) nie czytałem całego tematu ale byłaś kiedyś tam odwiedzić ojca albo coś

Gość Mila1991
nie jestem zbyt prekonana zeby obcym slas zdjecia :) a co do wloch to jakos mam odraze przez ojca do tego kraju choc wiem ze teraz nienawisc przyslania mi caly obraz tego panstwa. tak czy siak nie zostawie mamy samej.A ojciec w ogole nie interesuje sie mna.

Gość marek z gliwic
niezla d**a musisz byc

Gość gość
przeciez moze byc autorka po prostu przecietna z urody.Bo po ciemniejsza karnacje,to rzeczywiscie Polki chodza do solarium i za to placa... :D

Gość gość
moglaby fote jakas zapodac :/