Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ner

Seksowne zdjęcia

Polecane posty

Gość Ner

Chyba... jestem zakochana po uszy w mężczyźnie, który mieszka w Egipcie. Poznaliśmy się na wakacjach, nie widzieliśmy się już ponad trzy tygodnie. Wariuję. Bardzo chcę go zobaczyć. Niedawno poprosił mnie, żebym wysłała mu swoje seksowne zdjęcia. Nie wiem, co robić. Wstydzę się swojego ciała, to po pierwsze. W dodatku nie wiem, co on może z tymi zdjęciami później zrobić. Boję się, że gdy mu ich nie wyślę, przestanie ze mną rozmawiać - stracę jedyną formę kontaktu z nim. Sytuacja bez wyjścia? Pomóżcie, kochane.

Gość gość
Tyle historii nawet na kafe a wy głupie wierzycie w miłość tych facetów..

Gość Przegrane życie
Powinnaś się wstydzić, żeby zakochać się w kozojebcy.

Gość gość
a co to, Polaków już nie ma ? opalonych zostaw, to swołocz.

Gość gość
urwałabym kontakt z mężczyzna,gdyby zaproponował mi coś takiego. masz szacunek do siebie w ogóle?

Gość gość
więc mu wyśli będzie miał pamiątkę po tobie

Gość gość
ty tępa, pusta jak bęben dzido!! Wyslij mu zdjęcia swojej pochwy w rozkroku,wyslij swojej miłości--będzie się brandzlował pod te fotki. myślisz,że on od ciebie jednej chce takie zdjęcia? ze jesteś dla niego jednyną? K***a,jakie dziewuszyska są beznadziejnie głupie...szok.

Gość gość
Dlaczego mnie wyzywasz? Nie wszyscy mężczyźni w Egipcie są tacy, jak sądzisz. Nawet go nie znasz. Poprosiłam o pomoc, nie o to żebyś po mnie jechał/a. Karma wróci, su*ko. Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, nie odpowiadaj.

Gość gość
Wysysyłaj nic się nie martw będzie dobrze jeśli go kochasz

Gość gość
dlaczego cie wyzywam? mądra,rozsądna dziewczyna nie pozwoliłaby sobie na coś takiego(...) wyślij,wyslij,bedzie się masturbował pod twoje fotki:classic_cool: ale może ciebie to ucieszy i dowartościuje, he he. powodzenia. umyj bułę i wygol,bo się wystraszy chłopina i zamilknie na wieki i stracisz swoją miłość.

Gość gość
rób co ci każe ten pan--bo inaczej mozesz go stracić na zawsze. i co wtedy :( :( :( :( :(?

Gość gość
Nie wierzę, że są jeszcze tak głupie dziewczyny.

Gość gość
a mogęsię podpiąc pod temat? co w ogole uwazacie o wysyłaniu tego typu zdjęć kolesiom?

Gość gość
z miejsca skreśliłam mężczyznę,gdyby poprosił mnie o coś takiego. męzczyzna z klasą nie zachowuje się w ten sposób----poczeka na odpowiedni moment(wiadomo jaki :P), żeby obejrzeć swoją partnerkę nago.

Gość gość
***SKREŚLIŁABYM***

Gość gość
Poznalam faceta z hiszpanii i również mnie poprosił do seksowne zdjecia. Nie traktuje go powaznie, poznalismy sie na wakacjach. Nie widze problemu, ja mu wyslalam, on mi wysłal, fajna zabawa taki niezobowiązujący flirt. Nie obawiam sie niczego bo pewnie i tak sie juz nie spotkamy poza tym nie mamy wspolnych znajomych.

Gość gość
takie fotki moga wyladowac nie wiadomo na jakim portalu potem wysylajac swoje zdjecia obcym mozna sobie narobic problemu,a juz rozneglizowane to w ogule co wy macie w glowach dziewczyny?

Gość gość
Poza tym seksowne nie znaczy nagie czy cos w tym stylu. Wysyłam mu zdjecia w bieliznie czy tez z uwydatnionymi piersiami. Ja osobiscie za zadne skarby bym tego nie udostepniła w internecie ale mam wiele kolezanek np. w znajomych na facebooku które takie zdjecia dodają niemal codziennie. Wiec nawet jakbym miala zostac gwiazdą jakiegos hiszpańskiego portalu to nic takiego wlasciwie nie pokazuje. Ja żyje w przekonaniu ze kazdy facet moze mnie zobaczyc w bikini na plazy, wiec dlaczego w zwykłej bieliznie nie moze?