Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 154cm wzrostu i źle mi z tym

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam rok temu liceum i nic nie urosłam... Najgorsze jest to, że nawet moi koledzy ze starej szkoły, którzy 2 lata temu byli bardzo mali teraz urośli przynajmniej do tych 175cm. Głupio się czuję, przechodząc obok gimnazjum i widzę ludzi wyższych ode mnie o dwie głowy... Mam zamiar iść na studia ale boję się że mój strasznie niski wzrost nie pomoże mi w kontaktach z rówieśnikami. Czytałam jeszcze na kafeterii, że wykładowcy potrafią robić na ten temat nieprzyjemne docinki... Jestem zdruzgotana.

Gość prawictwo pospolite125
a chłopaka masz ? Wzrost to nie problem , tylko twój mózg - szukasz w sobie wad , bo chcesz być idealna . Nie ma ludzi idealnych

Gość gość
jaki kurd*pel :D:D:D...

Gość gość
Nie mam chłopaka i boję się czy któryś mnie zechce z takim wzrostem! Żeby tego było mało mam niby 19 lat a wyglądam na max 16... Popadam przez to w kompleksy.

Shakira - ma 155 cm wzrostu Agnieszka Radwanska - ma 170 cm Która jest atrakcyjniejsza ? Wzrost nie jest czynnikiem swiadczacym o atrakcyjnosci im szybciej sobie to uświadomisz tym lepiej

Gość Poolacccc
Jesteś brzydka?

Gość gość
Nie jestem brzydka, ale ten wzrost i na dodatek dziecięcy wygląd... Przez te dwie cechy nigdzie nie będą traktowali mnie poważnie.

Gość gość
jaka głupia jesteś. Zenada. Ale masz problem, na prawdę. co innego jakbyś napisała że jesteś facetem ;]

Przez te dwie cechy nigdzie nie będą traktowali mnie poważnie. Dam ci przyklad człowieka , którego traktują poważnie - Magda Gessler Problem w tym ze faceci sie nigdy za nią nie uganiali , bo dziewczyna jest zwyczajnie brzydka .

ja ostatnio ogladałem mecz polskich siatkarek One maja naprawde fatalne ciała . Wygladają jak jakieś tyczki , a nie kobiety .- zero bioder. A shakira ? MA znakomite ciało . Jak widzisz wysoki wzrost nie musi dawać atrakcyjnosci

Gość JAKICH WIELE NA ULICY
A jesteś dziewica, lubisz duże przyrodzenia. Mam 172wzrostu i 20cm. Jestem z Wielkopolski. Chcesz mnie poznać ?

Gość gość
Łatwo Wam mówić, bo sami nie macie tego problemu. Zresztą zauważyłam, że każdy mówi "to nie problem, nie przejmuj się", a gdyby sam był w takiej sytuacji to załamałby się psychicznie. Jeszcze dobiła mnie ostatnia sytuacja, kiedy na ulicy spotkałam chłopaka, który był najniższy i najchudszy w mojej starej klasie z gim. A teraz ma co najmniej 175cm (może i więcej, bo nawet gdybym stanęła na stołku to bym się z nim nie zrównała) i wyglądał na dobrze zbudowanego...

Gość gość
Ja uwielbiam takie niskie kobiety, cudowne są :) Takie fajne kruszynki kochaniutkie :) Ja sam mam 181cm ale uwielbiam kobiety poniżej 160cm Byłem z jedną która miała 155cm, ciało miała faktycznie boskie, buźka teź śliczna. Bardzo pewna siebie dziewczyna, żadnych kompleksów z powodu wzrostu. No niestety mnie sooka zdradziła, ale to już nie istotne...

Gość gość
ja mam 156 i żyję, mam się dobrze i zwisa mi to, że jestem najniższa ze znajomych ;]

Gość Radwańska
Sory ale 154cm to już nawet dzieci z podstawówki nie mają więc to JEST problem :D

Gość gość
Ja mam 1,55 i nie narzekam na powodzenie

spotkałem w zyciu mnostwo kobiet wysokich i tylko jedna ( lekarka w przychodni ) miała naprawde świetne biodra .. Reszta wygladałą jak 10 letni chłopcy - jak polskie siatkarki .. http://zosia5.samosia.pl/39647f4ed0e0777dedb9acf8ec36ba5e/sweet-heart-angel-allure-women-s-must-have-3-colors-available-super-sexy-bikini-40-on.jpg

Gość DdDave
Może kup sobie wkładki podwyższające? Kosztują 40zł i podobno z 5cm dodają

Gość gość
Słuchajcie, ale żeby to tylko o wzrost chodziło. Ja nie dość, że jestem bardzo niska, to jeszcze wyglądam na 16 lat, więc tutaj jest już kaplica totalna. Bo jak już pisałam - z takim połączeniem nikt nie będzie traktował mnie poważnie...

a shakira jest naprawde dużo lepiej zbudowana niz nasze siatkarki

dziewczyna z ostatniego linku w pomaranczowym bikini wygląda jak kobieta , a Radwanska ma ciało jak wiekszosc naszych siatkarek - kiepskie

niskie kobiety zwykle maja lepiej rozbudowane biodra od wysokich.Dlatego wygladają lepiej

Gość gość
co do wzrostu zobaczcie sobie jak wyglada ZAWODNIK MMA (ktory jest mocno przypakowany, czego w tym filmie akurat nie widac) http://www.youtube.com/watch?v=Ry4qfWC95Q4 Dodam ze on ma 30 lat! a wyglada na jakies 19 i nie ma z tym problemu raczej:D

Gość XxPaTeRxX
Rafał Moks wygląda jak chłopiec a nie jak mężczyzna i by poskładał w 20 sekund takich byków po 190:D więc wzrost nie ma tutaj znaczenia

nie badz glupia wzrost jest niewazny, w prawdziwym swiecie nikt sie wzrostem nie przejmuje i nie jest zadnym kryterium,dla wiekszosci za dziewczyne lepiej miec niska i filigranowa panienke niz dziewczyne 175 cm i wiecej;-)

Gość gość
Ja też nie wyglądam na swój wiek, kupienie głupiego drinka sobieski mohito bez dowodu nie wchodzi w grę :P Wyglądam gdzieś na 15-16 lat, mam 22. 157 wzrostu i żyję, mam się dobrze, zero kompleksów na tym punkcie ;D Nie chciałabym mieć ani centymetra więcej.