Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo wczesne objawy ciazy

Polecane posty

Gość gość

drogie kobietki...jakie sa pierwsze obajwy wczesnej ciazy?wczesniej mam na mysli takiej ok.4 tygodniowej??czy ktoras z was zauwazyla juz objawy w tak wczesnej ciazy??? kochalam sie z mezem w dni plodne i w dzien owulacji,jestesmy zdrowi,lykamy witaminki,kwas fiolowy i marzymy o dziecku..jestem tydzien przed @ okresem i mam nadzieje ze nie dostane go przez najblizsze 10 miesiacyusmiech.gif piszcie swoje objawy...odczucia...kiedy zrobilyscie 1 test ciazowy...i w ktorym cykly staran udalo wam sie zajsc... bede bardzo wdzieczna za wszystkie wypowiedzi

Gość gość
nikt sie nie wypowie????????

Gość gość
ja miałam takie objawy jak na okres, brzuch bolał a okres mi się spóźniał. myślałam , że już niedługo dostanę. nie ma niestety takich objawów w pierwszych tygodniach ciąży żebyś mogła mieć pewność. jedynie brak okresu.

Gość gość
Mnie bolały sutki, co nigdy mi się nie zdarzało przed okresem. I gdzieś tam w środku czułam , że w końcu po 8 dłuuugich miesiącach udało się... reszte objawów jak na okres niestety także trudno zidentyfikować większość z nich. Test zrobiłam w 29 dc i wyszła tak blada kreska, że momentami wydawało mi się, że sobie ją wymyśliłam. Bądź dobrej myśli:)

Gość gość
jestem dobrej myśli ale boje sie bo wiem ze okres moze normalnie przyjsc:( no ale coz..okaze sie czy to okres czy fasolka... niepokoi mnie bardzo czeste odbijanie sie...nigdy tak nie mialam a teraz odbija mi sie po wszystkim,nawet po wodzie mineralnej:/ale nie wiem czy w ogole to jakis objaw ciazy...

Gość fredaede
odbijanie??? jako objaw ciazy:D hahahahah chyba cos ci sie pomylilo

Gość gość
my z mezem staralismy sie 3 miesiace, dokladnie wiedzialam kiedy mam dni plodne i odrazu po nich mialam bardzo duzo gestego bialego sluzu po ktorym mialam wielka nadzieje bo nigdy wczesniej tego u siebie nie zauwazylam, ze 2 dni przed @ bylo mi niedobrze zrobilam test no i jest dzidzius! trzymam kciuki, powodzenia

Gość gość
Śmiejcie się śmiejcie, ale moim objawem jeszcze przed planowaną @ była czkawka. Pamiętam, że lekarz się z tego śmiał nawet. Oczywiście wtedy nie połączyłam tego z ciążą. A czka mnie cokolwiek nie zjem :)

Gość gość
czkawka hahaha kolejny objaw ciazy u nastepnej nawiedzonej.

Gość gość
mi sie udalo zajsc w ciaze w drugim cyklu staran. Czulam ze sie udalo poniewaz niegdy w przez planowanym okresem nie bolal mnie brzuch ani piersi wiec juz wtedy wiedzialam ze sie udalo,zrobilam test beta hcg i wyszlo ze 4 tydz

Gość gość
Ja mialam omdlenie .Jakies 5lub 6 dni przed okresem zrobilo mi sie niedobrze w sklepie,myslalam ,ze zemdleje i krecilo mi sie w glowie,trzesly mi sie rece.Chwycilam test i dojechalam jakos do domu ,mialam 5 min drogi naszczescie .Weszlam do domu zrobilam test i czerwona kreska bardzo widoczna po sekundach.Potem jeszcze pary razy miewalam ten stan.Reszta objawow przyszla dosc pozno.

Gość Gosc

Zanim moglam zrobic test ciazowy, to temperatura 37 stopni, wielkie sutki. Potem brak okresu. Z wczesnych objawow, to jeszcze slinienie sie w nocy, inny sluz (konsystencja i zapach).