Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK WYGLĄDA FIKU MIKUUU

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie ?

Gość tinnitus woman
ze zdjęcia wynikało, że brunetka zrobiona na blondynkę. twarz maskowata, pociągła(końska) ale nie brzydka. taka przeciętna kobieta :)

Gość gość
ma tu 100 nicków i skąd pewność, że to kobieta ?! :D

Gość gość
Haha chyba w snach byś chciała tak wyglądac. Fiku mikuu ma twarz typowej biurwy, ne jest paskudna ale ma beznadziejny charakter co udowadnia niemal codziennie na kafe.

Gość Błękitma Orchidea
A ja Cię lubię fiku, mimo, że nie wiem jak wyglądasz... A jak wy, goście, wyglądacie...? I jak myślicie, jak wyglądam ja...? To jest dopiero zagadka...:)

to fiku też tu jest nielubiana?:O jedyna jej wada to nudzenie o brunecie, pomarańcze serio dopierdzielają się do każdego, kto ma zarejestrowanego nicka?:O

Gość gość
gdyby nie my pomarancze to kafeteria przestalaby istniec glupie krowy :O zresztą to forum teraz to dno i wodorosty, nuda :(

A propo nudy, ja idę do kina wieczorkiem, bo tez o brunecie zacznę marzyć:) Więc niedługo pomykam...A tak a propos...jeśli tu tak nudno, to co tu robicie? To pytanie retoryczne oczywiście:)

Gość tinnitus woman
ale czemu się pienicie? :) wyraziłam tylko swoja opinię. przeciętna pani pod trzydziestkę, której fizis - jakiem wielbicielka urody wszelakiej - nie przyciągnęłaby mojej uwagi na ulicy. :)

też nie rozumiem logiki tych pomarańczowych pieniaczy, hejterów, co to potrafią tylko narzekać..:O ja też tu siedzę, ale nie narzekam, że nuda, a ja chcę się tu świetnie bawić. nie próbujmy robić wesołego miasteczka z dwóch zjeżdżalni drabinek :classic_cool: a fiku nie zakłada tematów o niczym innym, pewnie jest zbyt spragniona miłości:(

Tez lubię tu być, choć chyba zbyt dużo czasu mi to zabiera i dziczeję w chałupie...;) Ale ogólnie uważam, ze pewne rzeczy trzeba z przymrużeniem oka, nie tylko serio:) A co do bruneta, jeszcze na dodatek przystojnego,,,Która nie marzy

Gość hm_hm_hm
to fiku też tu jest nielubiana?pechowiec.gif jedyna jej wada to nudzenie o brunecie, " X a ty koorwa co, znasz ja, przebywasz z nia 24/24 ze takie kocopoly p********z? :D