Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ból we wczesnej ciąży zawsze oznacza ciąże pozamaciczną

Polecane posty

Gość gość

mam ten problem, jestem w początkach 7 tyg, i boli mnie lewa strona jajnik z promieniowaniem na plecy, w sumie to od wczoraj już cały czas, byłam z tym wczoraj u lekarza niestety nie zrobiła mi usg bo nie było na miejscu a najbliższy termin gdzie to robią mam we torek, jak będzie duży problem kazała jechać na pogotowie, wymacała mi brzuch jednak nie mogła bez scanu stwierdzić czy to nie jest pozamaciczna, ból jest znośny lecz uciążliwy, denerwuje sie z wiadomych powodów i mam nadzieje że to nie jest ciąża pozamaciczna, na pogotowie nie chcę jechać bo nie jest tak tragicznie poza tym mam małe dziecko pod opieką, czy mogą być inne przyczyny bólu jajnika?

Gość msmmsmsms
Też na początku ciąży bolały mnie jajniki, głównie jeden, ból czasami był bardzo ostry. Też się martwiłam, bo się naczytałam, że jak boli jajnik to ciąża pozamaciczna, a dzisiaj jestem w 32 t.c. KAżda ciąża jest inna, nie wiem dlaczego Cię boli, ale nie musi to oznaczać ciąży pozamacicznej.

Gość gość
może jednak jakieś opinie

Gość gość
mam nadzieje że nie jest pozamaciczna, jeżeli jednak tak to czy coś mi się może stać do wtorku jeżeli to już 7 tydzień, mam jeszcze małe dziecko więc nie za bardzo moge sobie pozwolć na szpital

Gość gość
na najgorsze jest to że nawet nie moge w tej naszej angielskiej dziurze znalezc gdzieś scanu w okolicy prywatnie