Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

Podobają mi się tylko modelki

Polecane posty

Gość przystojniak1989

Mam taki problem - ostatnio podobają mi się tylko kobiety o zjawiskowej urodzie. Nie po prostu ładne, czy bardzo ładne, ale wybitne w tej dziedzinie. Idealna figura, idealna twarz. W Warszawie (tu mieszkam) spotkałem do tej pory tylko 3-4 takie. Czy to jest jakieś zaburzenie? Jak się z tego wyleczyć?

Gość gość
A mnie pasztety :-D czy to normalne?

Gość gość
przystojniak, pokaz zdjecia jakich aktorek czy modelek z neta co Ci sie podobaja

Gość przystojniak1989
No wiadomo chyba :) Inicjały AL np. :)

Gość gość
Anja Lubik?

Gość przystojniak1989
Bynajmniej :P AL z Brazylii of course ;)

Gość gość
serio nie wiem, Al Pacino? Kurde czuje sie zacofana

Gość przystojniak1989
Ale śmieszne. Idź spać.

Gość gość
eh,Adriana Lima,piękność tylko w pełnym makijażu na zdjęciu z photoshopem.

Gość gość
Kurde serio nie wiedzialam o kogo chodzi. Srednia jest :)

Gość gość
przystojniak1989 Mam taki problem - ostatnio podobają mi się tylko kobiety o zjawiskowej urodzie. Nie martw sie. Podobaja Ci sie przecietne:)

Gość przystojniak1989
Ta, średnia. Jak Twój gust.

Gość gość
I dobrze. 80% moich kolezanek jest ladniejsza:), zobacz jej zdjecia bez makijazu

Gość przystojniak1989
A ciekawe czy jak wywiady z nią są w TV to też jest po photoshopie? Myślcie trochę.

Gość przystojniak1989
Szczerze - nie interesują mnie teksty typu "bez makijażu", bo podoba mi się w. Bez też (polaroidy), ale nie interesuje mnie to, bo kobiety trzeba porównywać w makijażu, a nie bez. Zresztą, kobieta mi będzie gadać, czy AL jest ładna czy nie. Paranoja.

Gość gość
Dlaczego paranoja ;) nie mowie, ze jest brzydka tylko srednia;)

Gość gość
gdyby każda dziewczyna wzięta prosto z ulicy miała wokół siebie takich profesjonalistów jak ona,90% byłaby nawet i ładniejsza jak panna Lima.zapewniam cię. ;)

Gość przystojniak1989
No i oczywiście modelką została za nic, bo jest "średnia". Już wam zazdrość mózgi zjadła. Chodzę po ulicach i widzę, że 98% do pięt nie dorasta. Ale oczywiście Twoje koleżanki to te 2%.

Gość gość
Boze jaka zazdrosc:) Nic mi mozgu nie zzarlo - twierdze, ze jest srednia aczkolwiek ciekawa, wiec na modelke w sam raz.

Gość przystojniak1989
A jak paparazzi jej robią foty to też jest po obróbce profesjonalistów? Ręce opadają, dziewczyny macie o sobie za wysokie mniemanie, nie prezentujecie swoją urodą nic szczególnego w większości wypadków, wbrew temu co sądzicie.

Gość gość
Ja nie narzekam na swoja urode.

Gość przystojniak1989
Sorry, ale ty jako kobieta nie wiesz jak facet odbiera kobietę, więc pragnę Cię zapewnić, że nawet jeśli dla Ciebie jest średnia, dla 99% facetów jest boginią, której niewiele kobiet może dorównać (nie mówiąc o przegonieniu - to chyba niemożliwe).

Gość gość
Sorry, ale czesto z facetami porownujemy swoje "gusta" i moge Cie zapewnic, ze tak nie jest - faceci sa bardziej zroznicowani niz myslisz ;)

Gość przystojniak1989
No jeśli mówisz o facetach w rurkach to może i owszem. Pogódź się z tym, że jej nie dorównasz nigdy, choć może i jesteś bardzo ładna

Gość gość
Adriana Lima to dla mnie tez nic specjalnego. Brzydka nie jest, ale zadne z niej cudo. Mi sie podoba Gisele i Mila Kunis. Jednakze o gustach sie nie dyskutuje.

Gość gość
No jeśli mówisz o facetach w rurkach to może i owszem. Pogódź się z tym, że jej nie dorównasz nigdy, choć może i jesteś bardzo ładna Slonce, nie znam ani jednego faceta w rurkach. Nigdy mnie nie widziales, wiec nie mozesz sie wypowiadac. Nigdy tez nie twierdzilam, ze uwazam sie za ladniejsza od niej - dlatego napisalam o moich kolezankach. Moze przesadzilam, ze 80%, ale z 5 na pewno - to sa naprawde zjawiskowe dziewczyny ;) A to jak ja sie czuje przy Limie zachowam dla siebie. Dobra, daj mi jeszcze jeden przyklad bardzo ladnej modelki/ aktorki.

Gość przystojniak1989
No rzeczywiście Gisele o twarzy faceta jest ładniejsza. Tylko kobieta mogła napisać coś takiego. Kunisowa już bardziej, choć z wysoką AL nie może się równać :)

Gość gość
gisele mi sie w ogole nie podoba, a czy kunis ladniejsza czy lima to ciezko powiedziec.