Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikodem21

Czy to normlne

Polecane posty

Gość Nikodem21

Hej, proszę o poradę kobiety jak i mężczyzn w rozwikłaniu mojego problemu. Otóż mam 21 lat , jestem zwykłym studentem na wydziale Prawa, podobają mi się moje rówieśniczki ale znacznie bardziej pociągają mnie kobiety starsze 30-40+. Czy to normalne czy raczej powinienem się obawiać,sam nie wiem co o tym myśleć. Proszę o przemyślenia na ten temat.

w psychologi mówią że to świadczy o braku matki :P lub masz taki mały fetyszek co do mamusiek ;]

Gość Nikodem21
W psychologii...hm.. matkę mam od zawszę więc tego tak nie tłumaczyłem sobie. Kompleks Edypa-wątpię. Poprostu podobają mi się takie kobiety , nie wiem czym to jest spowodowane. Zawsze wydają mi się takie spokojne, trzeźwe w myśleniu , stonwane i opanowane zupełeni inne niż moje rówieśniczki. Zastanawiam się czy to normalne czy może powinienem coś z tym zrobić?

Gość gość
Wolisz dojrzałe i tyle, jesteś ponad smarkaterią ;]

Gość Haneczkaaaa
Znam cudownego chłopak ma 27 lat. Jest rok starszy odemnie. Twierdzi że jest zakochany w 39 kobiecie............ Możliwe że dąży do ślubu z nią by mieć mieszkanie

Gość Qumek
A istnieją takie związki wogóle? Starsza kobieta- młody mężczyzną? Seks to napewno między takimi kombinacjami jest ale czy miłość...

ja p******ę. Zawsze sprowadzacie wszystko do seksu. A przecież to nie najważniejsze w związku. Autorze. Myślę że jesteś raczej opanowanym,spokojnym i trzeźwo myślącym facetem,dla którego kobiece klimaty fiu bzdziu jakoś ci nie pasują. Tak to nie jest normalne,bo w twoim wieku normalnym są podboje i zaliczanie lasek. Być może coś masz poprzestawiane i te laski będziesz podrywał i zaliczał później. Gdzieś w granicach 40-stki.

Gość Qumek
Seks też ważny :D A Młody autor pewnie chciałby z straszą nauczycielką taką się zabawić :D Ale mało które wolą młodszychk gnojków :D