Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profesjonalny podszyw

nalepszy zwiazek to taki bez zobowiazan

Polecane posty

Gość profesjonalny podszyw

bardzo mi pasuje obecny uklad.ja mieszkam sama,on tez.w domu mam spokoj,nie musze nikomu gotowac,moge wrocic kiedy chce,on przychodzi do mnie czysciutki i wypachniony,nie ma u nas rutyny.dlugo by tak wymieniac:)

Gość gość
jestem tego samego zdania

Gość gość
ile macie lat dzieci?

nie na nim, na własnej dumie i poczuciu godności, ale skoro mówisz, że nei przeszkadza ci świdomość, że wpada do ciebie po seksie z sąsiadką to ci wierzę :)

Gość gość
wcale nie jest najlepszy widocznie oboje nie dorośliście do tego żeby razem zamieszkać jest wam dobrze tak jak jest teraz ? dużo lepsze jest wspólne mieszkanie ze sobą

Gość gość
ja po kilku latach nieudanego mazlenstwa stwierdzam to samo.jest nam ze soba dobrze ale po co od razu nazywac to zwiazkiem i robic niewiadomo jaki cyrk.tylko,ze w tym katolickim zascianku lepiej byc nieszczesliwa mezatka niz szczesliwa kochanka.

A ja nigdy nie zgodziłbym się być drugim . Moja męska duma nigdy by na to pozwoliła . Dla mojej kobiety mam być jedynym tak jak ona dla mnie .

Gość 1981 DDDDD
ja sie spotykam z singielka,ja tez jestem sam ale na cholere nam slub skoro sie nie kochamy,za to sex fantastyczny.dobrze,ze zmienily sie czasy i nie trzeba sie na sile zenic bez milosci.