Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulekkk

sluz z pochwy

Polecane posty

Witam! Mam pewien niesmialy problem. Otóż zauwazylam u siebie sluz o brzydkim zapachu, nigdy nie wspolzylam. Okres mam od 7 lat i nie jest regularny, teraz rowniez mi sie spoznia juz 2 tyg. Co to moze byc?

Gość gość
Może jakąś infekcję masz. Powinnaś pójść do ginekologa. Masz bardzo nieregularne miesiączki, po siedmiu latach nie powinno być już takich dużych opóźnień.

Gość gość
Tylko lekarz

Gość gość
Muszę zgodzić się z przedmówcami - to może być jakaś infekcja. Masz podobne objawy do tych, które mnie męczyły, gdy miałam grzybicę pochwy. Brałam wtedy trioxal i wszystko ustąpiło. Nie zwlekaj dłuzej, tylko idż do ginekologa i powiedz mu o wszystkich problemach. To najprostsze rozwiązanie sprawy :)

Gość Akacjon
Wybierz się do ginekologa i poproś go o skierowanie na wymaz z pochwy. Określenie infekującego patogenu ułatwi dobór leczenia. Kup w aptece pravag żel, smaruj się nim w trakcie leczenia i profilaktycznie codziennie po kąpieli. Żel zawiera kwas mlekowy dlatego chroni przed infekcjami intymnymi, osobiście stosuje go kilka dobrych miesięcy i w tym czasie upławów czy innych nieprzyjemnych dolegliwości nie miałam.