Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaysa1

kompleks dużej łechtaczki

Polecane posty

Gość kaysa1

Temat przewijał się już wielokrotnie i najczęściej kończył się niczym albo wyzwiskami i bałaganem przydałoby się do tematu podejść systemowo i odpowiedzieć na pytania z serii „czy moje łechtaczka nie jest za duża, czy będzie się podobać mojemu chłopakowi” itp. Drogie dziewczyny możecie pozbyć się kompleksów i wstydu związanych z rozmiarem waszych łechtaczek. Wystarczy, że rzucicie okiem na to co podpowiada wyszukiwarka (yahoo, na guugle nie liczcie bo filtruje w wielu językach, także w polskim treści ocierającej się o tematy erotyczne i nie podpowiada takowych, a jahu tego jeszcze nie robi) Zrzut ekranu z wynikami: http://www.hot.jpg.pl/zdjecie/178870/ Sprawdźcie same, jeżeli myślicie, że to fotomontaż: Po wpisaniu słowa „duża” pierwszą podpowiedzią, a więc najczęściej wyszukiwaną frazą jest „duża łechtaczka”. Dodajmy, że po wpisaniu liczby mnogiej „duże” - „duże łechtaczki” co prawda spadają niżej, ale ciągle w czołówce Jak sądzicie kto tak intensywnie poszukuje dużych łechtaczek? Ja widzę dwie możliwości: 1)kobiety poszukujące odpowiedzi na pytanie „czy moja jest za duża?' 2)mężczyźni spragnieni dużych łechtaczek. W pierwszym przypadku oznaczałoby to, że jest was tyle, że nie odstajecie od „normy” W drugim przypadku – jesteście bardzo „pożądanym towarem” W żadnym razie nie zapowiada się źle, co? A jak pech i trafi się frajer co zacznie coś tam wybrzydzać to za wór i na dwór. Następny będzie zachwycony :)

Gość Doświadczony prze życie
Moim zdaniem, jeśli nie jest większa od fioota partnera nie jest za duża.

Gość gość
ja lubie duze

Gość Doświadczony prze życie
Moja partnerka nie ma w ogóle łechtaczki (pod kapturkiem, gdzie powinna być jest zupełnie płasko).