Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadajace wlosy

Polecane posty

Gość gość

bardzo wypadaja mi wlosy, stosowalam wiele roznych specyfikow robilam badania i wszystko ok, moze znacie jakies skuteczne sposoby?

Gość gość
????????????

łykaj jakieś dobre witaminy na włosy, możesz również pić herbate z pokrzywy, nie męcz ich suszarką ani prostownicą.

Gość gośćośćśćć
zależy też gdzie ci wypadają najbardziej - bo bokach, na czubku głowy, z tyłu głowy czy na całości tak samo?

Gość gość
nie prostuje, nie susze, chyba ze z koniecznosci i nie mam porozdwajanych wlosow, chyba najbardziej kolo grzywki, ale ogolnie ich malo jest, bo garsciami leca, wlosy skrocilam o 10cm a mialam prawie za pas, łykam pokrzywe i biotebal i pije soki

Gość joaneska
vitapil - tabletki na włosy revitax - szampon na porost włosów i wzmocnienie cebulek. Oba sprawdzone!

Gość gość
ile wypada dziennie przy czesaniu/myciu?

Gość gość
bralam vitapil przez 2 miesiac enic nie dal, a wlosy teraz myje seboradinem ale dla mezcztyzn bo jest mocniejszy. przy myciu bardziej wypadaja i czesaniu odrazu po umyciu, a jak juz wyscha w dzien to mało, obstawiam ze ze 100-130

Gość gośćośćśćć
to trzeba brać kilka m-cy żeby był efekt, a jak ty po 2 m-cach rezygnujesz... to nic ci nie pomoże.

Gość gość
po vitapilu biore biotebal i tez wlasnie koncze opakowanie..kurcze i nic.... ale wlosy to cale wypadaja, nie krusza sie i nie lamia, a sa nawet blyszczace i ladne, tylko mam co jakis czas problem tak jakby łupiez strupki na głowie po sloncu, susarce i solarium, same znikaja i same sie pojawiaja , sucha skora, u dermatologa bylam i i tak nic nie dalo., moze to od tego

Gość gość
codziennie myjesz?

Gość gość
juz teraz nie, co 2 - 3 dni ,kiedys mylam codziennie zanaczy jeszcze rok temu

idz do dermatologa moze da ci jakies mocniejsze leki, lub mozesz zaryzykowac i kupic sobie INNEOV gęstość włosów koszt ok 100zl ;/ ale mi pomógł i po tygodniu mi włosy przestały wypadac, ale na moich kolezankach sie nie sprawdzil

Gość gość
no wlasnie tez wiele rzeczy stosowalam, ale jest taki czas np miesiac gdzie nie wypadaja, a pozniej znowu , bo jakby wypadalo 300 to by byla cala szczotka, a nie jest

Gość gość
Hormony badałaś sobie? Może to kwestia hormonalna, skoro włosy niby zdrowe i błyszczące, a lecą garściami.

Miałam podobny problem, kupiłam sobie biotynę i pomogło. włosy zaczęły rosnąć jak szalone....