Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscianova

pierwszy raz w życiu jestem samotną kobietą

Polecane posty

Gość goscianova

otóż nigdy nie byłam samotna , zawsze miałam chlopaka, narzczonego, obecnie męża ale mąż prowadzi firmę w innym mieście a ja sama z dzieckiem mieszkam pierwszy raz w życiu odczułam samotność polegającą na braku fizyczności i uczucia , czuję się dziwnie, złapałam się nawet na tym że patrzę na innych facetów myśląc jakby z nimi było w łóżku albo marzę, co o tym sądzicie ? bo dla mnie to nowość, jak wy sobie radziłyście w takich okolicznościach życiowych ?

Gość kuro_patwa
wiekszosc zycia bylam samotna dziewczyna nie rusza mnie ty raczej jestes slomiana wdowa :D

Gość goscianova
chyba masz rację, jestem słomiana wdowa ale już bardzo dlugo

Gość gość
a ja jestem sama juz 5 lat i to najlepszy czas w mym zyciu , kocham poprostu kocham samotnosv nienawidze jak mi ktos po chacie sie kreci

Gość goscianova
z jednej strony to jest bardzo wygodne, mieszkanie mam piękne, wysprzatane, nie muszę szykować obiadu, robić dużo prania ale z drugiej strony brakuje tego czegoś , boję sie tego że jakiś kolega się domyśli że jestem "wygłodniała" i będzie się ze mnie śmiać

Najzwyczajniej brakuje ci czułości ciepła i bliskości. A że twój mąż pracuje w innym mieście nie masz go na co dzień przy sobie. Może gdyby był przy tobie chociaż co drugi dzień i okazał ci trochę ciepła i uczuć nie miała byś takich myśli. Powinnaś zadzwonić do męża i porozmawiać z nim by miał więcej czasu dla ciebie i rodziny.

Gość goscianova
niestety nie mogę tego wymagać, pracuje i dzięki temu mamy godne życie, nie zostawi biznesu żeby z nami więcej być

Gość gość
A nie możesz sie przeprowadzic do miasta gdzie maz ma firmę, takie związki na odległość nikomu raczej nie służą.

Ale będąc w taki związku na odległość prędzej czy później ktoś kogoś zdradzi. W każdym związku potrzebne są uczucia ciepła i seksu. Nie mając tego związek raczej nie ma szans na przetrwanie.

Gość gość
szukaj mozliwosci bycia razem, zycie na odleglosc nie ma sensu