Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny z rocznika 95 atakują mężczyzn starsze są bez szans

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylem, ze jest wysyp nastolatek z rocznika 95, ładne, kobiece, na obcasach

Gość gość
O kurde to juz 95 rocznik to dorosle kobiety ;( ale ja stara jestem... jak ten czas zlecial ;(

Gość marek1989
Potwierdzam - najlepsze :)

Gość gość
to mlode dziewczynki jeszcze :D Ale potwierdzam te coraz mlodsze to ladniej sie ubieraja i dbaja o siebie niz te starsze !

Gość gość
Boze a juz pozne lata 80 to stare pr****a ;( wczoraj mi taka dziewczynka osiemnastoletnia jak cos mi upadlo to oddajac powiedziala "prosze pani" ;(

Gość gość
no wlasnie mowie, ze o siebie dbają, to nie te nasolatki co np z roczników 88-90 w bluzach z kapturami, teraz nastolatki ubierają się seksownie, znacznie lepiej niż starsze kobiety, są szczuple, niezadbana nastolatka to rzadkosc, nawet te grube o siebie dbają. Nie pamiętam kiedy widzialem u takiej brzydkie zolte zęby, tłuste włosy etc.

Gość tak mnie to ciekawi pyt
ja mam 20 ale z obserwacji wynika że się mylisz...w okolicy już wszystkie dziewczęta rok, dwa ode mnie młodsze są grube, może i ładnie ubrane ale grube.

Myślę że coś w tym jest.. nawet te 18-20letnie ... Sama widze że starsi faceci do 35lat sie uganiają za takimi małolatkami jak dla nich.. a Co z kobietami w ich wieku czy 28.... Wynika to z tego, jak mówił mi mój starszy kolega Kobiety w jego wieku ok 32 lat są po jakiś przejsciach powaznych zwiazkach mają tez inne wymagania swoje przyzwyczajenia.. Dlatego łatwiej jest rozkochać w sobie taką malolatke i "wychować sobie" niz kobiete. Młodej zaimponujesz samochodem jaki by on nie był czy czekoladkami .. z resztą są bardziej podatne na uczycia "Wyższe" w ich mniemaniu..

Gość gość
Faceci w okolicach 30stki uwielbiaja młode dziewczyny z liceum, nie chcą kobiet w swoim wieku bo po co sie męczyc ?

Gość gość
Wszystkim ładnym na obcasach zaglądasz w legitymację szkolną?