Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się czujecie z myślą że niedługo będzie rządził PIS

Polecane posty

Gość gość

ja sie nie moge doczekac :)

Gość gość
Moje walizki spakowane.

Gość gość
nie ma takiej opcji

Gość wet sand wet skin
doskonale sie czujemy :) idealnie sie sklada, bo akurat wtedy skonczy mi sie kontrakt I wracam na stałe do kraju:) przeczekałam na najgorszy okres I czuje sie swietnie :)

Gość gość
Hurrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
skoro polityka interesują się w przewadze mohery to inaczej być nie może. No ale to jest wina polityków

Gość gość
jeśli pis rządził będzie to trzeba z tego kraju spi ..e r d a la ć

Gość Gretta von Oppeln
Ja wolę Korwina..

Gość gość
Nie znoszę tej partii, ale dostrzegam jedną pozytywną rzecz w razie jej powrotu do władzy: może moja matka wreszcie się uspokoi, bo teraz w domu codziennie narzeka na PO, powtarza w kółko slogany zasłyszane u Rydzyka, a Tuskowi i ekipie życzy śmierci - tak typowo po chrześcijańsku. Osobiście też nie lubię PO, ale to nie powód, żeby w kółko narzekać, pluć jadem i zatruwać życie domownikom.

Gość gość
jedno jest pewne, Tuskowy burdel i predkie wyprzedawanie polski sie skończy, komisja smoleńska ruszy z kopyta, bedzie sie działo oj bedzie

Gość gość
Bedzie sie dzialo Jaro Lukaszenke zakasuje .

Gość gość
na szczęcie zawsze można na prezesa jarosłąwa liczyć , zawsze coś palnie tak jak przed ostatnimi wyborami z merkel a pis ostro się zetrze z z tymi odszczepieńcami , solidarna polska czy jakos tak i nawzajem się wybiją tak że : WITAJ TUSKU NA KOLEJNĄ KADENCJĘ :)

Gość gość
jedno jest pewne, Donek mało sie nie posra bo wie ze czeka go komisja śledcza a może nawet trybunał stanu, jarek jest zdesperowany po śmierci brata ( to daje nadzieje na odkręcenie wyjasnienie wielu spraw), Macierewicz zawzięty i skuteczny, Tusk to bajkopisarz, ma gadane ale nie ma pojecia o tym co z władza zrobic, wszytko robi dokładnie tak jak mu sie nakazuje, ma nadzieje ze takie stałe postacie jak balcerowicz, belka, milerów 2óch i jeszcze kilku starych idiotów zostanie bezpowrotnie odsuniętych od władzy, życzył bym sobie zobaczyć w nowym rządzie Jana Marie Rokitę

Gość gość
powinni ci wyciac jadra i nie zaszywac abys patrzyl i jeczal z bolu i jeszcze powinien ci zboczeniec pchac w odbyt rure od gazu abys bardzo kwiczal

Gość gość
kwiczał to będzie donek i jego kamanda, a bronek wróci do szkoły na nauki polskiego

Gość cieszy mnie ta wizja
i tak naprawde tylko ta opcja przywraca mi wiare w to, ze bede mogla wrocic do kraju :)

Gość gość
komoruski , tusk i cala banda komunistycznych swin precz z kraju i do ruska

cieszy mnie rowniez fakt, ze PIS z Jarkiem na czele wezmie sie za afery P***bow, zlodziei i wszystkich kretaczy posla do... bram sprawiedliwosci :) i Polska odbuduje dobre relacje z Gruzja, Wegrami, Rumunia i Ukraina, czyli naszymi jedynymi prawdziwymi sojusznikami w Europie!!

Gość gość
Ja jestem juz spakowana i przygotowana na wyjazd bo nie chce byc rznieta przez PISiorow wole byc posuwana przez murzyna

Gość gość
zydokomuna musi zostac wywalona z polski raz na zawsze

musi musi i zostanie wywalona! :)

Gość gość
chcecie to macie ale bedziecie jeszcze plakac.Polska stanie jeszcze wiekszym ciemnogrodem.Iran albo Afganistan,beda w porownaniu z Polska super nowoczesnymi krajami.dobrze,ze nie mieszkam w Polsce i moge sama za siebie decydowac a kosciol ma tu gowno do powiedzenia.

Gość gość
ciemnogrodem to już polska dawno jest, bo trzymać w rządzie te same skorumpowane i zakłamane gęby to musi być ciemnota, nadchodzi czas przebudzenia, jak Jarek będzie podskakiwał tez sie go wymieni... jak na razie zauważam u członków PO jedną obsesje która pochłania ich bez reszty, a każde niepowodzenie złości i irytuje, pozbyć sie PiSu, to jedyny cel tej skorumpowanej partii