Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1gość1

Koszmar córki Samusionek

Polecane posty

Gość 1gość1

Jak myślicie, kto powinien sprawować opiekę nad dzieckiem? Jak dla mnie oboje rodziców powinno mieć odebrane prawa rodzicielskie. Nie dziwię się, że Sąd umieścił dziecko tymczasowo w domu dziecka, bo widać jak na gołej dłoni, że oboje rodziców tego dziecka interesują tylko własne przepychanki między sobą i oboje wywierają manipulację na dziecku. To co teraz robi ojciec tej dziewczynki to dopiero skandal. Internet wrze, szczególnie dobrze znany portal SE, gdzie do niedawna gwiazdą była Waśniewska. Manipulacja ojca dzieckiem odnosi skutki, nawet internauci się wciągnęli. Jeszcze trochę a wezmą za widły i Samusionek zlinczują.Już jest przyrównywana do Waśniewskiej.

Gość gość
Też tak samo uważam, ale mi się wydaje że ta "mała" to też nie złe ziółko.

Gość gość
A niech idzie do ojca. Szybko się na nim przejedzie, bo on taki sam jak jej matka.

Gość lfghikjl
Ja też widzę tu manipulację. Jestem dzieckiem rodziców którzy się rozwiedli. Koszmar, całe dzieciństwo przesrane. Najpierw mieszkałam z matką która co rusz z nowym gachem u boku, a potem trafiłam do ojca, który miał też mnie w d***e, bo liczyła się tylko macocha, jej ciąża a potem ICH dziecko.

Gość gość
Wy wszystkie baby takie same jesteście, traktujecie sex jak kartę przetargową, a potem dzieci! Rzygam wami!!!

Gość gość
ale mala podobno chce byc z ojcem! dla mnie skandalem jest to, ze ojciec alimenty MUSI placic ale jak sie matce opiekowac dzieckiem nie chce to sad je umieszcza w domu dziecka :O jestem kobieta, ale w glowie mi sie nie miesci, ze w tym podlym kraju mezczyzna jest sprowadzany tylko i wylacznie do dojnej krowy bez prawa do niczego, tylko i wylacznie obowiazku placenia :O

Gość gość
Nie wiemy jak jest naprawdę. Ale ten Sąd musi mieć konkretne zastrzeżenia, żeby zamiast dać dziecko ojcu daje je "na jakiś czas" do DD. Ja też uważam, że oboje się nie nadają na rodziców i niszczą własne dziecko. Ta sprawa się ciągnie już co najmniej kilka lat i dziecko jest odbijane jak piłka tenisowa. Raz tu, raz tam. Jakby mogli to oboje ciągnęli by małą za ręce jeden w jedną stronę a druga w drugą, nie patrząc ze mogą rozerwać, bo ważniejsze jest doj****ie sobie nawzajem niż kierowanie się faktycznym dobrem dziecka. Lepiej żeby ich córka trafiła do dobrej rodziny zastępczej, bo za niedługo albo się powiesi, albo będzie z ćpunami na dworcu spać.

Gość gość
Wczoraj ten kochający tatuś poszedł pod dom dziecka i zabrał z sobą fotoreporterów, żeby udowodnić to i owo i dalej społeczeństwu śrubę wkręcać. Jego córka wychylała się z okna.

Gość 1gość1
"Sprawą zainteresowała się Mirosława Kątna (64 l.) z Komitetu Ochrony Praw Dziecka. - Z Andżeliką rozmawiałam w niedzielę przez telefon. Była mocno roztrzęsiona - mówi działaczka społeczna. - Myślę, że najlepsze dla niej byłoby to, aby zajęli się nią terapeuci, popracowali nad jej emocjami. Prawda jest też taka, że to rodzice, którzy w imię miłości toczą walkę o nią, w rzeczywistości robią jej tym straszną krzywdę, powinni zgłosić się na terapię i wspólnie ustanowić podział obowiązków wychowawczych. Mogę oficjalnie powiedzieć, że w tym przypadku nie mam pomysłu, jak ochronić to dziecko, jestem bezradna, w momencie gdy rodzice nie potrafią wznieść się ponad nienawiść, którą czują wobec siebie... To dziecko żyje w poczuciu rozżalenia, nie potrafi udźwignąć tych emocji. Decyzja sądu o umieszczeniu Andżeliki w domu dziecka może wydać się kontrowersyjna, ale być może w tej placówce odnajdzie trochę spokoju, zajmą się nią specjaliści. Dla rodziców to powinno być ostrzeżenie, że warto zastanowić się nad dogadaniem się, bo mogą za chwilę w ogóle stracić dziecko."

Gość gość
gdyby jakikolwiek dom dziecka spelnial w naszym patologicznym kraju, placowke pomagajaca dzieciom :O

Gość gość
Mi się wydaje, że dziecko powinni umieścić jak już coś to najpierw w pogotowiu opiekuńczym a nie od razu w domu dziecka