Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietetowiczka

Dieta Dukana

Polecane posty

Gość Dietetowiczka

Witam. Od dłuższego czasu zmagam się ze zbędnymi kilogramami, ostatnio dużo czytałam i słyszałam na temat diety dukana i stwierdziłam, czemu by nie spróbować. Chciałabym na niej schudnąć tak 10 kg.Obecnie przy wzroście 168 cm ważę gdzieś ok 76 (jutro się zważę) ;(. Mam zamiar od jutra zacząć I fazę, która u mnie będzie trwać 5 dni. Zachęcam do zapoznania się z efektami innych dziewczyn, mnie to bardzo przekonało. A może ktoś się przyłączy ? zapraszam do wypowiedzi ;)

kochana, przylacz sie do nas....na topik "dieta dukana zaczynam ", bo znajac zyci9, za chwile, kazdy bedzie ci prawil moraly, jaka to ra dieta niezdrowa...moze i jest niezdrowa, ale mysle, ze jestes swiadoma, na co sie nastawiasz....tak jak i my :) zapraszam :) i zbedne beda tu kazania, ze "odpusc ta diete, wyniszczysz sie, przejdz na zdrowe odzywianie" Dziewczyny!!!!!!!! Zanim zaczniecie prawic moraly, moze zastanowcie sie nad tym, ze kazdy ma swoj rozum i jak sie decyduje na jakakolwiek diete, liczy sie z konsekwencjami...................

Gość vinniethecat
Nie mam już sił po raz kolejny pisać, dlaczego dieta dukana jest niezdrowa i niebezpieczna... Radzę poważnie przemyśleć tę decyzję.

Gość Michalina1983
Ja nie polecam stosować jakiś katorżniczych diet, ale znacznie lepszym rozwiązaniem jest zmiana nawyków żywieniowych http://likemed.com/pl/ . Zrzucić wagę jest często znacznie łatwiej, niż później taką wagę utrzymać. Z tego powodu warto już pomyśleć o tym jak będziemy się żywić już gdy zaczynamy się odchudzać.

Gość gość
sajena a ty musisz na kazdym kroku namawiac na diete dukana , ktora wcale nie jest zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111