Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi

DLACZEGO OTYLE z nadwaga baby czesto obrazaja szczuple kobiety wyzywajac je

Polecane posty

Gość o co tu chodzi

DLACZEGO tak czesto jak widze ,czytam na forach to babole z nadwaga ,tak czetso krytykuja obrazjaa wyzywaja kobiety szczuple badz chude od wieszakow ,ze niby nie chcialby byc takie,ale przeciez nikt nikomu nie mowi zeby byl chudy ,ale ZGRABNY !!!a to roznica!! niby wyzywaja te kobietki ze nie chcialby by takie byc ze takie z nadwaga sa super ze grube sa lepsze,a stosuja diety,tylke kasy wydaja na tabletki odchudzajace,herbaty kupuja odchudzajace itp...wiec o co tu chodzi?

Gość gosccccccccccc
ja jestem bardzo szczupła i czesto słyszę: Boze, ale jesteś chuda! albo: ale jestes sucha! tylko, nie daj Boże, ja powiedziałabym takiej u mnie z pracy co wazy 80 kg: ale jesteś spasiona - obraza na wieki :O o co chodzi? dlaczego szczupłych można obrażać? ja jestem szczupła i jestem z tego dumna, ale jak ktos mnie nazywa suchą, no sory!

Gość gość
na pewno nie obrażaja częściej niż robia to chude w stosunku do grubych po drugie, jesli ktos jest "wieszakiem" to niewykluczone,ze ma anoreksje i trzeba mu to uświadomić

Gość gosccccccccccc
nigdy nie powiedziałam do kogoś przy tuszy: ale jesteś gruba. nigdy. nikt nie obraza grubych, to takie trochę święte krowy

Gość szerzenie GRUBACTWA
Przeciez nadwaga ,otylosc to choroba,uswiadomcie to sobie!

Gość OTYLE BABY TO Manipulatorki
Przeciez otyle z nadwaga babole to manipulatorki..wmawiaja innym ze niby sa lepsze fajne ...a taki frajerek da sie nabrac.PRAWDZIWY MEZCZYZNA nie ruszy takiego otylego babola,tylko zakomplekisony tak naprawde,masochista,taka prawda

Gość agusiaka
jeszcze lepiej jest za granica, nie daj boze skomentuj ze ktos jest za gruby, a niestety tam gdzie mieszkam i pracuje takich 120kg i powyzj to polowa firmy, dyscyplinarka za dyskryminowanie...sama sie spaslam za granica, ostatnio wzielam sie za siebie i schudlam do mojej prawdidlowej wagi, czytaj prawidlowej, nie za niskiej (65kg przy 173cm) a juz uslyszalam ze pewnie jestem chora, obsesyjnie mysle o odchudzaniu i pewnie anoreksja juz sie szykuje... dodam ze komentarze od pan 90kg i wzyz:). nie wspomne o komentarzach jak powiedzialam ze jeszcze chce 5kg schudnac...