Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiiiaiiiii

szukam idealu

Polecane posty

jeszcze mnie przedrzezniasz? :P teraz to juz przesadzilas! :P marsz do pokoju!!! no... ewentualnie kompresik mi jeszcze mozesz zrobic... :)

Gość spidi1984
Napisz coś więcej o sobie to się zobaczy co da się zrobić,albo zostaw jakieś namiary

niestety... :o .:( kurde a tak chcialem do pracy isc jutro. zarazil mnie architekt na budowie... eh...

Gość gość
Teraz czekam az pojawwi sie jakis porzadny, wczesniej mialem szczescie do typow z pod ciemnej gwiazdy, juz ponad roku jestem singielka a facetow ktorzy przypominaja moich bylych omijam szerokim lukiem nie chce spedzic zycie z facetem ktory nie ma do mnie szacunku choc ja go bym kochala i byla mu wierna, juz zmarnowalam 4 lata na typa ktorego pozniej przylapalam w lozku z inna

Gość gość
Szukasz ideału. A ty jesteś ideałem ? :) Nie warto szukać wszystkie na raz. Można pracować i kształtować związek.Po co mi ideaL- wolę się posprzeczać i godzić świetnym seksem w sypialni- najważniejsza jest rozmowa- jest Ci źle w łóżku? Pogadaj z gościem co byś chciała jak lubisz a nie się dręczyć. Opiekuńczy itp itd ok. Ale bez przesady- przecież jesteś dorosła.

Gość asiiaiiiii
Nie jestem idealem wiadome ale nie chce by znowu ktos mnie traktowal jak rzecz albo sluzbe a na koncu , puscil sie w moim lozku z laska ktora od zawsze nie nawidzilam

w ogole to ostatnio mi ktos powiedzial ze nie ma nic gorszego niz chory facet... :D chyba jest w tym troche racji... :P :)

asiu, trafiłaś na jakiegoś kretyna, szukaj po prostu normalnego faceta. Je jestem niemal idealna i takeigo znaleźć nei mogę, zatem idealność nei jest gwarancją sukcesu.

tak tak mowi mi jeszcze fiku... :D hahahahahahahahahahahahahahahaa ciekawe z ktorej strony ty taka idealna... :P

Gość asiiaiiiii
Teraz to po prostu boje sie kaazdego, ze mnie zrani, oszuka i przez to zaczynam marzyc o ksieciu z bajki

Asiu, jestem przekonana że kiedy spotkasz miłęgo faceta zapomnisz o ideałach :) Powodzenia i głowa do góry 🌼

Gość asiiiaiiii
Dzięki. :* :)

Gość supero3
HAHA wszyscy macie źle w głowach