Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto przeklinacie

Polecane posty

Gość gość

no wlasnie - czesto uzywacie niecenzuralnych slow? ja niestety tak. rozmawiajac ze znajomymi, kolegami - caly czas. nie chodzi o to, ze jestem jakims polglowkiem, ktory nie potrafi sklecic zdania bez slowa "k***a", ale przez sluchanie rapu od podstawowki po prostu w taki sposob nie wypowiadam. uwazam, ze ladnie wtracona i zaakcentowana "k***a" bardzo dobrze potrafi wyrazic emocje, tak samo jak "rozpierdala", "przyj****em" i tak dalej. w pracy czy wsrod rodziny musze sie bardzo hamowac, uwazam ze srod rodzicow czy dziadkow nie wypada tak mowic i nigdy tak tez nie uczynilem. dobra, jak k***a jest z tym u was?

Gość gość
ps. zapomnialem dodac. uwazam, ze dziewczynie nie wypada bluzgac jak szewc, ale umiejetnie uzyte przeklenstwo, powiedziane z kobiecym wdziekiem calkiem seksowie brzmi :D

Gość ludikka
No co ty k***a p**********o ci się coś do c***a Wacława??

Gość gość
Pamiętacie zapewne o tym jak pisałem, że tzw. „społecznicy” mają możliwość zdalnego podpatrywania was przez Internet. Dla przypomnienia powiem tylko, że mogą was zdanie widzieć i słyszeć ponieważ cała matryca waszego monitora to tak naprawdę kamera która przesyła podglądaczom obraz tego o co robicie u siebie w domu….- tak w domu bo ten program potrafi namierzać ludzi z całej polski niezależnie gdzie znajduję się podglądacz i jego „ofiara”. X Ale nie o tym miał być ten temat – tzn. nadal będę pisał o podglądaniu ale bardziej wyrafinowanym. Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały( pozawerbalne) z których wynika, że nie tylko monitor jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu. To nie żart. Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają( to są głównie ludzie z pracy) przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano do pracy … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które mówią „ja cię widziałam…” X Piszę wam to wszystko aby was ostrzec bo jak wam kiedyś napisałem współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego co wie całe społeczeństwo. „NANOTECHNOLOGIA”. Tak że uważajcie na różne urządzenia w waszym domu które migają albo świecą i takie tam…..