Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shamiramida

NAJPIĘKNIEJSZY KOMPLEMENT

Polecane posty

Gość shamiramida

jaki dostałam to: "masz coś takiego, że bardzo przyciągasz ludzi"

Gość shamiramida
nie lubię banalnych komplementów, ale ten był w moim guście. :)

Gość gość
Jesteś moją jedyną rybką i całym moim światem- powiedział to mój mąż, a ma lat 55.

albo od wujka w dzieciństwie, gdy coś zmalowałam: "ale z (imię) niezła modelka" :D nie zapomnę tego :P

Gość Uh Huh Her
'Jesteś taką blondynką, że można by się było w tobie zakochać.' Nie, nie jestem blondynką :D

Gość poetka2013
"Duchowość Twoich wierszy bierze się z ich cielesności, a nie na odwrót." to było mega budujące :) :) :)

Bo nawet najbardziej tandetny komplement rzucony w dobrym momencie jest miły. Mnie kiedyś się zrobiło bardzo przyjemnie i zarumieniłam się jak dojrzałe jabłuszko bo facet powiedział do mnie "fajna d**a jesteś". Moment i ton wypowiedzi były tak idealne, że aż mi się ciepło zrobiło :P

Gość Uh Huh Her
Ale w sumie to już podchodzi pod najdziwniejszy komplement.

Gość gość
"Gdy tylko Cię widzę, uśmiech pojawia się na mojej twarzy" po czym się uśmiechnął ....to miłe, że jesteś dla kogoś powodem do uśmiechu i radości.

Gość shemidamia
fajna dqpa? w pysk by dostał :o

Gość gość
no ja wczoraj powiedziałam do mojego faceta spójrz w niebo w końcu piękna gwiezdzista noc a gwiazdy jak.mocno.świecą a on mi odpowiedział ze on swoją gwiazdę ma zawsze przy sobie i całe niebo gwiazd pięknie świecących jest przy mnie niczym:) bo to ja jestem dla niego najpiękniejsza :) i to był dla mnie bardzo miły komplement

Gość shemidamia
a panowie co nie dostaliście fajnych komplementów? :) siedzą tu same kołki bez charakteru i uroku? :P

Forma była żartem i to rzuconym w naprawdę dobrym momencie. Niby czemu miałby za to dostać "w pysk"?

Gość shemidamia
bo nie lubię takich grubiańskich odzywek nawet pod szminkowanych przymiotnikiem i określeń typu : dopa, laska, cizia itp

nie jestem pewna na ile taki żart można uznać za chamską odzywkę...z drugiej strony nie należę do osób które biją za żarty, pewnie się nie znam :P a co do najmilszego komplementu to usłyszałam coś takiego "Jesteś trochę dziwna, ale nie chciałbym cię innej. Taka jesteś najlepsza i taką cię kocham". :)

Gość shemidamia
eh, ludzie już nie umieją prawić miłych, niebanalnych i szczerych komplementów :(

Gość gość
Ja niestety nie dostaje komplementów przykre ale prawdziwe jestem mezatka i co z tego was szkoda gadać pozdrowka dla tych co dostają komplementy:-D

Gość gość
Kocham cie za to,ze jestes taka,a nie inna. A kilkanascie lat temu uslyszalam od mohej nauczycielki polskiego,z ktora nie darzylysmy sie sympatia,ze moja odpowiedz byla b.inteligentna,a pytala,o czym tak mysle. No a poxa tym cudownie sie poczulam,gdy ciotka mojego meza powiedziala,ze swietnie wychowuje syna i gdy moja praca podoba sie klientom (jestem fotografem).

Gość shemidamia
za jednym mądrym komplementem mogę fruwać tydzień :) :P

Gość gość
"Na pewno slyszysz na kazdym kroku komplementy dlatego nie chce Ci ich mowic bo popadniesz w samozachwyt i mi sie zepsujesz"

Gość shemidamia
ha ha dobre :D niezłe, inteligentne

Gość gość
"Na pewno slyszysz na kazdym kroku komplementy dlatego nie chce Ci ich mowic bo popadniesz w samozachwyt i mi sie zepsujesz" I dodam, ze pajac nigdy komplementu nie powiedzial a wrecz prawil mi antykomplementy.

Gość gość
gotujesz lepie niz twoja - moja mama :P

Gość gość
wiele było

Gość gość
najpiękniejszy komplement że jesteś przyjaciółką którą będę pamiętać do końca życia , że na zawsze przyjaźń itp...- to był komplement od przyjaciółki :) którą kocham :) kolejny komplement od koleżanki z pracy która też została przyjaciółką powiedziała " masz w sobie dwie ważne inteligencję i empatię - a niestety w naszym zawodzie jest wiele osób które używają tylko inteligencji "- to było piękne jak mi to powiedziała bo zawsze zależało mi na tym aby takową osobą być :) kolejny komplement od faceta " że z mojego powodu tak zwaryjował , że nie może zajmować się codziennymi obowiązkami , czytać , pisać ..itp..." a inne komplementy że tak wspaniała i ciepła osoba jest na tym miejscu która powinna być [ mam na myśli pracę ] komplementy są piękne .....szkoda że na co dzień tak mało się ich mówi .... :)