Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być z facetem tylko dlatego bo się boję być sama nawet go nie kocham

Polecane posty

Gość gość

Boję się być po prostu sama :( Jestem chora :( On mnie kocha, uwielbia, powinnam za nim szaleć a nie czuję niczego...

Gość gość
Zastanów się poważnie. Ja tak wyszłam za mąż. Niby po swojemu jakoś go pokochałam. Ale nie było uniesień, motyli w brzuchu itp. potem pojawiły się dzieci. Tworzymy dom i co z tego. Przyzwyczaiłam się do niego. Od paru lay szukam tych szalonych uczuć gdzie indziej. Przez parę lat podkochiwałam się e koledze, ale nia dawałam po sobie poznać. Teraz pojawił się kolejny, ale to jest tak silne, że o mało nie zdradziłam. Nie wiem jak długo dam rade sie opierać. Więc nie popełniaj mojego błędu. Bo twoje życie może wyglądać podobnie.

Gość gość
do goscia wyzej; motyli z zadnym bys cale zycie niemiala. o czy ty kobito marzysz???

Gość gość
ciebie wyżej to po prostu p.i.z.d.a swędzi, i masz za dobrze. Jak facet nas kocha, szanuje i chce z nami być, to to jest najważniejsze i powinno się być z takim facetem czy się go kocha czy nie, a nie oglądać za innymi bo cię c**a swędzi...

Gość gość
bo prawda jest taka, że to facet wybiera kobietę, a nie na odwrót. I to dobrze jak facetowi bardziej zależy. Ja kochałam 2 razy, oba związki nie wyszły. Teraz mam faceta, nie kocham go ale on mnie szanuje, kocha chyba, i myślę że tak jest OK.

Gość gość
to nie ma sensu

Gość gość
A ile masz lat, jak powyzej 30 to faktycznie zwiaz sie z nim . Moze milosc z czasem przyjdzie

Gość gość
mam 29, wiec chyba juz nie ma sensu wierzyc w bajki o milosci.

Gość gość
nie wychodz za niego unieszczesliwisz sie tylko,ja bylam z kims kto mnie kochal i mial kase ale nie dalam rady nim byc bo go nioe kochalam i nie ciagnelo mnie do niego,teraz od paru lat jestem z kims kogo kocham nad zycie z wzajemnoscia i choc kokosow nie mamy to mamy siebie i szalejemy za soba jak wariaty

Gość gość
Jeżeli dla was kochanie kogoś to jakieś telepiące się po wnętrznościach motyle, to gratuluję podejścia. Wam po prostu o to chodzi, że wasz partner nie wywołuje u was silnego koktajlu chemicznego, który najzwyczajniej w świecie przypomina odurzenie narkotykowe. Na jego widok nie robi wam się mokro, nie rozkłafają wam się nogi. Czyli jak widze przystojniaka i mam na niego ochotę, to to jest miłość? Zastanówcie się co wy pleciecie.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
droga autorko tematu problem w tym że twoja kobieca natura jest taka że dobry, kochający mąż nie jest w stanie ci się bardzo podobać dlatego nie rozpaczaj bo nie ma o co