Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy zastanawiacie sie czasem

Polecane posty

Gość gość

podczas dodawania fot na fb/photobloga/instagrama czy ktos sie pod nie masturbuje? tylko nie mowie mi, ze o tym nigdy nie myslicie. w takim razie, po ch*j dodawac swoje foty? po ch*j chodzic na "sesje" zdjeciowe? po co dodawac na fb foty z wakacji w stroju kapilowym? kazdy wie jacy sa chlopcy/mezczyzni, ktos na pewno sobie robi dobrze pod takie zdjecia. hm, to jak to jest?

Gość gość
Właśnie po to dodaje ładne zdjęcia, żeby inni faceci mogli co najwyżej trzepać sobie pod moje foty, mnie nigdy nie posiądą :)

Gość bory tucholskie
eee tam, mnie bardziej martwi fakt, że nic co zostało wrzucone/napisane do sieci nie zginie i będzie na zawsze :o

Gość gość
to swoja droga. mnie bardziej zastanawia ten aspekt :D wiadomo, ze kobiety pewnie bronia sie przed takimi myslami, uwazaja, ze to obrzydliwe, ale niewatpliwie duzo waszych kolegow brandzluje sie pod wasze foty :)

Gość marze o popoludniu zachodzaceg
nie zastanawiałam się póki w ostatnim czasie na fejsie nie dostałam od kumpla wiadomości co do mojego zdjęcia że robiłby, a ostatnio jakiś obcy koleś widząc tylko zdjęcie mojej gęby w awatarze stwierdził że jestem taka piękna że nic tylko się przy mnie onanizować... teraz już mi powiem szczerze to wisi i powiewa...faceci to po prostu dziwne stworzenia i tyle...

Gość gość
dlaczego dziwne? nie ma sie co czarowac, liczy sie WYGLAD. a skoro widzi sie dobre zdjecie, to... :>

Gość poranek i mgła
no dziwne stworzenia bo ja jako kobieta w życiu nie napisałabym tak do obcego chłopa ani do znajomego, znaczy faceci są dziwni. poza tym rozumiem do zdjęcia w bieliźnie , ale do zdjęcia gęby albo sylwetki w obcisłych zwykłych dżinsach i topie :O .

Gość poranek i mgła
ja pisałam post 20:17

Gość nie1 facet na kafe
Faceci często walą pod tzw. "obrazy z pamiętnika", czyli jak się spotka fajną dziewczynę w sklepie, na ulicy czy gdziekolwiek, to potem wali się pod to :D Sprawdzone info... więc nawet normalna fotka w ubraniu z fb może służyć do masturbacji.

Gość gość
poranek i mgła, dla mnie - z meskiego punktu widzienia - to nic dziwnego :D stad to pytanie. prosze o wiecej wypowiedzi :)

Gość gość
upppp

Gość gość
ja dodalam sobie zdjecie kiedys gdzie poprostu bylo mi dekolt widac i kolega mowil ze sobie trzepal do moich cycuszków a w myslach wspominal nasz sex. jakos mnie to nie urazilo a rozesmialo bo troche nocy z nim spedzilam :D

Gość gość
a poza tym, kazdy wie ze to normalne, kazdy facet tak robi wiec co sie dziwic. I pisze to ja, a jestem kobieta

Gość gość
no nie wiem, czy kobiety uwazaja to za normalne :D pytalem kiedys o to moja dziewczyne, omal mnie nie spoliczkowala