Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu wszyscy faceci mnie zostawiaja

Polecane posty

Gość gość

Nie spieszy mi sie z seksem, nie jestem na to gotowa... Mialam 3 chlopakow, ktorzy mnie nieco poganiali, ale im nie ulegalam i zostawiali mnie po paru miesiacach... Czy jestem jakas nienormalna?

Gość Tommek
Widocznie zależało im tylko, aby się z Tobą przespać. Z Tobą wszystko ok. Tak trzymaj, a żaden Cie nie wykorzysta.

Gość gość
Chciałbym mieć taką kobiete jak Ty :) Ja z kolei rzucam te które za szybko dadzą mi doopy, dla mnie to nic nie warte, nie szanujące się ... (no wiesz co... :D)

Gość gość
mozliwe ze maja mnie dosyc, jestem nudziara, niesmiala strasznie, nie lubie picia, imprez... :( na poczatku im sie to podoba, ale widze, ze po czasie maja mnie dosyc.......

Gość gość
smutno mi... nie umiem byc inna..

Po prostu szanujesz się jako dziewczyna i tu duży plus dla ciebie. A ci trzej faceci najzwyczajniej nie byli ciebie warci. Bądź taką jaką jesteś szanuj się jak do tej pory się szanowałaś. A prędzej czy później pojawi się ktoś kto doceni w tobie twoje wartości. Bo kobieta która dba o swoją cnotę jest dzisiaj na wagę złota.

Gość Tommek
Najważniejsze to, aby być sobą. Nie postępować wbrew sobie :)

Gość gość
poszukaj dziewczyny,są lepsze.faceci to dno.

I bardzo dobrze że nie umiesz i nie chcesz być inna. Naprawdę gdybym był młodszy to chciałbym mieć właśnie taką kobietę. Kobietę która zna swoją wartość. Kobietą która zwraca uwagę na wnętrze drugiej osoby a nie na szybki numerek czy romans. Takie kobiety jak Ty są dzisiaj w cenie. Tylko nieliczna grupa fcetów zasługuje na ciebie.

"Nie w tym rzecz by nie dać, by nie dać, Rzecz by wiedzieć komu, hej komu" - fragment piosenki Brathanki wszystko tłumaczy.

Gość Abecadłoffew
Tylko nigdy nie wiadomo który ten odpowiedni. Różnie się układa. To rosyjska ruletka.

Gość gość
Dziekuje za mile slowa jarek6776, mam nadzieje ze znajde kogos z takim podejsciem. Wszyscy znajomi mi mowia ze nie umiem sie bawic.. czulam sie z tym zle i probowalam na sile zmieniac. Moze jednak poczekam na kogos odpowiedniego..

Gość gość
jaki szybki numerek? po paru miesiącach?:D

Gość gość
to ja mam wiecej szczescia, mialam kilku chlopakow i żaden nie wymagal ode mnie seksu.. związki sie rozpadly ale z innych przyczyn, mi.in za duza odleglosc. A zaznaczam że z każdym z nich spotykalam sie naprawde dosc dlugo bez seksu, z jednym ponad 2 lata

Gość gość
ile masz lat autorko????

Gość Pan_Prostata
zostawiają cię bo kto by chciał nudziare co z taką robić w ogóle ? nawet sexu nie chce cholera dziewczyno co ty robisz w ogóle w życiu ?

Bo najzwyczajniej nie potrzebna ci zabawa czy impreza by być szczęśliwą. Po prostu jesteś domatorką i bardziej sobie cenisz domowe zacisze czy np spacer po lesie czy wycieczkę w góry. I takiego właśnie faceta powinnaś szukać. A to że imprezy nie są w twoim typie nie znaczy że jesteś gorsza od innych.

Fajnie że jeszcze takie kobiety są na tym świecie jak Ty. Sprawia to że tli się jeszcze wiara na porządną Matkę Polkę.