Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstępy

Polecane posty

Gość gość

Pomocy !. Mam 17 lat i robią mi się rozstępy na piersciach baaardzo się boję że będzie już tak zawsze. Da się temu jakoś zaradzić ? :(

Gość gość
dobrze natłuszczaj skórę codziennie żeby nie zrobily ci się nowe, a te co już masz możesz próbować zmniejszyć i wybielić jakimiś kremami, ale nie znikną :( chyba że jakiś zabieg laserowy

Gość gość
jezeli sa jeszcze czerwone to dbaj jak najwięcej nawilżaj masuj piersi i podszczupuj żeby kolagen choć troche sie zebrał w tamtych miejscach, prysznice na przemian zimny i cieply. ja też mam. mnóstwo kobiet to ma. niestety ja mam genetycznie mimo że jestem szczuplą osobą. nie zaniedbuj tego!

Gość gość
Zaczęły mi się ze 2 tygodnie temu nie jestem gruba ani nic ważę 62 kg przy wzroście 177cm. Od tamtej pory cały czas nawilżam różnymi kremami ale to nie działa ! :( jest ich jeszcze więcej ;(

Gość gość
balsamy, dobry stanik i cwicz zeby napiac skóre . pewnie masz duzy biust?

Gość gość
Miseczka C ale to nie ważne jaki mam ! Chciała bym się tego jak najprędzej pozbyć dla siebie ale i tez nie chcę się wstydzić przed swoim chłopakiem :(

Gość gość
znam ten bol.....mi sie jeszcze zrobily na biodrach, ledzwiach, pupie i udach, a nawet dekolcie i ramionach :( wstyd na plaze wyjsc....

Moja żonka ma rozstępy po ciąży w wielu miejscach i wiecie co? Nie zamieniłbym jej rozstępy na żadne, nawet najbardziej gładkie ciałko. Oczywiście żony też nie :D

Gość gość
tyle ze ja nawet nie bylam w ciazy, wiec jak ja dopiero bede wygladac po ewentualnej ciazy? jak jeden wielki rozstep? :/

A co dla ciebie jest najważniejsze? Rozstępy? Wygląd, czy fakt że Twój facet będzie szalał za tobą spoglądając w oczy a nie na "defekty" natury?

Gość gość
Dieta i pielęgnacja. Rozstępy często pojawiaja się od niedoborów www.josilq.pl/bielizna.html

Gość gość
gosc - niedobory czego konkretnie? łykam witamine E 2xdzienie...