Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz192

Jest z innym a kocha mnie od 7 lat

Polecane posty

Gość gość
Wczesniej pisałeś, że nie jestes atrakcyjny. A gdy ktos to potwierdzil to skoczylo Ci cisnienie :D czego Ci mamy zazdroscic? Nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora wiec nie fikaj :D

Gość xen
Łukasz twoje wnioski delikatnie pisząc z księżyca wzięte.Co Ty o mnie wiesz człowieku,wiesz tyle co zjesz.I niech zostanie tak,jak sądzisz.Zdrowszy będziesz.

Gość łukasz192
Nie napisałem, że jestem nieatrakcyjny. Wręcz przeciwnie :) Nie sądziłem tylko, że nawet taki facet jak ja (a wierzcie mi, że 99% jest w porównaniu ze mną marna) może rozkochać w sobie na 7 lat dziewczynę bez wchodzenia w nią w związek :)

Gość łukasz192
Wiem tylko, że takie jak Ty mam na jedno skinienie. Ale ciesz się, że z tego nie korzystam, czego ten wątek jest najlepszym przykładem :)

Gość łukasz192
Widziz xen, mnie życie nauczyło, że zwykle mam rację, więc mnie nie przekonasz do niczego :) Zazdrośnico, znam takie jak Ty :)

Gość xen
7 lat dziewczynę bez wchodzenia w nią w związek X Minimum szacunku dla bohaterki tematu wypadałoby mieć.

Gość gość
"nie sądzę, że jestem tak atrakcyjnym facetem, że tylko mi takie historie się zdarzyły." Poza tym zdziwiłbyś się dzieciaku. Takie jak ja same wybierają facetów i nie lecą na pierwszych lepszych ;)

Gość xen
Nie znasz takich jak ja,mało kto mnie zna.

Gość łukasz192
Widocznie coś przekręciłem. Chodziło mi, że nawet takim gościom jak ja nie sądziłem, że zdarzają się takie historie :)

Gość łukasz192
Sorry, ale znałem dużo takich co "same wybierają". Zawsze wybierały mnie :) Ale w sumie robiły to same, więc się zgadza :)

Gość gość
Niestety, naiwne zazdrośnice. Nie wzięłyście pod uwagę, że jestem z najwyższej ligi i na takie jak wy nawet nie spojrzę (nadajecie się dla mnie co najwyżej do przyjaźni, jak dziewczyna z tego tematu) usmiech.gif I co, łyso? usmiech.gif Aż się uśmiałam, FC Barcelona, czy wyżej...haaaa

Gość xen
Może to był przypadek.

Gość łukasz192
No nie wiem czy przypadek, bo nawet czasem w klubie robimy z kolegami zawody i zawsze mam komplet :) ALE - MAM SWOJE ZASADY I NIE WYKORZYSTUJĘ ŻADNEJ Z NICH!

Gość gość
Pewnie i tak....haaa

Gość gość
No nie wiem. Na poczatku jeszcze w miare normalnie się wypowiadałeś, ale jak ktoś napisał prawde to Ci ''piana leci z pyska'' . Czyzby mechanizm obronny?

Gość łukasz192
Mechanizm obronny przed zazdrosnymi pasztetami? Cieszcie się bo na żywo traktuję takie jak wy jak powietrze, tu przynajmniej macie zaszczyt wymienić ze Mną parę słów :)

Gość gość
No widzisz, moze nie mialy nikogo lepszego na horyzoncie. Jak widać nie jesteś taki super, skoro nie potrafiłeś żadnej zatrzymac.

Gość gość
To ja mu napisałam o tej wyższej lidze, i chłopak się zamotał, zdarza się nawet najlepszym

Gość xen
Dziecinny jesteś.Komplet,to można mieć majtek.

Gość łukasz192
Potrafię zatrzymać każdą, którą chcę :) Z tym też nie mam żadnego problemu :)

Gość gość
Oj, bo się popłaczesz.Może dać chusteczki? :D Znaj moje dobre serce ;)

Gość łukasz192
Swoją drogą nie sądzicie, że to fajnie jest mieć taką władzę nad kobietą? Jedno słowo i wywróci swój świat do góry nogami i paradoksalnie po tym jest jeszcze bardziej zależna ode mnie, bo do dawnego faceta już wrócić nie może :)

Gość gość
Gdzieś tam po drodze pisałeś że miałeś dwa związki, jak na 7 lat w tym wieku, to naprawdę dużo zatrzymałeś...normalnie ubaw.

Gość xen
Jakie to perfidne.Obnażasz swoje prawdziwe oblicze.

Gość łukasz192
Oczywiście jej tego nie zrobię, ale gdybym chciał... Jest w tym coś fajnego :) Jej życie jest w sumie w moich rękach. Nigdy tak na to nie patrzyłem.

Gość gość
Dobranoc jego wysokiej mości....

Gość łukasz192
Przez te 7 lat miałem dwa związki, których każdy zakończyłem ja, więc w czym problem? Ona raczej kiepsko to zniosły, więc ja jestem górą :)

Gość xen
Łukasz,Ona oswaja się z tą sytuacją.Oleje Ciebie,bo tylko na to zasługujesz.

Gość gość
Aha, to wszystko jasne :D Władza nad kobieta... haha. Chyba jakąś zakompleksioną myszką , takie to najlatwiejszy cel i nawet PASZCZUR może zdobyć taką, wystarczy powiedzieć pare miłych słów i dziewczyna traci głowe. Wiesz, sztuką jest wyrwać pewną siebie, piękną dziewczynę a nie byle jaką. Za słaby jesteś, żeby podbijać do takiej. Spróbuj mnie wyrwac to dam Ci nobla. Ciekawe kto bedzie rozdawał karty:D

Gość łukasz192
Szkoda, że się nie znamy :) Wystarczyłoby mi 45 minut :)