Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meggmm

Problem z mężczyzną

Polecane posty

Od dłuższego czasu muszę na swoim partnerze wręcz wymuszać jakie kol wiek zbliżenie się do siebie, przytulenie, całus na dobranoc a już nie wspomnę o seksie ...ciągle słyszę, że jest zmęczony, że nie ma ochoty, jak już go zmuszę do rozmowy co mu się dzieje mówi mi, że wieczorami jest zmęczony i nie ma nawet najmniejszej ochoty na seks, lubi rano ale rano musi zbierać się do pracy a jak jest weekend chce się w końcu wyspać ........... Brakuje mi tego faceta, którym był na początku zanim zamieszkaliśmy razem widywaliśmy się na weekendy bo w tygodniu nie było czasu zawszę piątek 16 już byliśmy razem jechaliśmy gdzieś na weekend potrafił w środku nocy obudzić się i kochać....nad ranem w ciągu dnia .......... Teraz to już historia, nasze życie intymne wręcz nie istnieje ... co mam robić jak do niego dotrzeć ???????????

Mieliśmy taki okres dawno temu, ale mamy za sobą i od lat nie wraca. No cóż. nie wiem co doradzić, ale ja zaczęłam od zmiany swojego stroju, lekkiego makijażu itp. itd. Dzisiaj kochamy się każdej nocy i wiesz co? Z razu na raz jest z***biście. Przydała się wycieczka do sexshopu i zakupy gadżetów i bielizny. Najpiękniejsza mina jaką zobaczysz, to ta, kiedy wchodząc w bardzo sexy ciuszkach, na szpilkach, umalowana i wypachniona opadnie mu kopara. Na mojego faceta to działa a nie ma tego co dziennie. Dobrym sposobem jest także masturbacja przed facetem - ale rób to dla swojej przyjemności, na pewno to zauważy. kosztuje to wysiłku, ale będzie się opłacać. ":D

Wiesz łapałam już się wielu sposobów zawsze mówił, że podoba się mu jak chodzę ubrana do pracy ( czyli szpilki spódnica, koszula marynarka bądź jakaś sukienka ) więc chciała kiedyś go zaskoczyć seksi bielizna szpilki szlafroczek mini pokaz muzyka i nic powiedział, że się wygłupiam i że jest zmęczony jak wyszłam wkurzona spać do salonu przyszedł przeprosić bym wróciła do sypialni, powiedział, że mnie kocha dał całusa w czoło i obrócił się spać ... więc próbowałam wyjazdy weekendowe, też nic nie dały albo złe miejsce na nocleg albo czegoś nie zaplanowałam od A do Z i też źle ............. Kocham go ale jestem już tym zmęczona bo ile można się prosić o uczucia i walczyć o uwagę

Gość gość
Jest homoseksualistą.

Zaproponuj seans u seksuologa, terapeuty od par, jak się nie zgodzi, lub będzie miał opory, lub będzie robił wszystko aby nie iść, to faktycznie rozważ rozstanie, bo albo faktycznie jest innej orientacji seksualnej, albo jest ktoś z boku, albo ma problemy, albo robi z siebie "ofiarę" bo uważa że taka manifestacja robi z faceta wrażliwca. Wiesz, mój dawno temu też tak robił, ale powiedziałam mu że albo mnie zerżnie i to kilka razy, raz za drugim, albo za chwilę idę się r****ć na ulicę z byle kim. W moim przypadku reakcja była natychmiastowa. Takiego orgazmu nie miałam nigdy wcześniej i nigdy później. Dochodziłam do siebie przez całą noc a jak wstawałam to nogi z waty. jak się zapytał czy faktycznie bym poszła, odpowiedziałam że oczywiście że tak i jeżeli jeszcze raz mnie zaniedba, nawet się nie będę zastanawiała. Od tego czasu - minęło cztery lata, nasze łóżko to wulkan. i nie tylko łóżko.

Paranago... dziękuję za rady na pewno spróbuję ;) jak to nie pomoże będę musiała poważnie pomyśleć o rozstaniu a co jest najgorsze co raz częściej mam takie myśli