Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wuirydejshue

Nasza klasa pytanie

Polecane posty

Gość wuirydejshue

Czy jeśli odrzucę kogoś, kto zaprosił mnie do znajomych, to ta osoba dowie się o tym? Zaprosił mnie szef, a nie chcę by widział moje prywatne zdjęcia :o.

Gość BeyonceKnowless
jak dorosła osoba moze miec konto na NK :D usun kobieto i po problemie

Gość wuirydejshue
Nie usunę bo moi znajomi mogliby się poczuć dotknięci. Zresztą czemu mam nie mieć? Nie mam nie wiem jakich fotek, ale widać na nich na przykład mój dom w środku, a nie mam tam brzydko. Szef należy do ludzi, który jest w stanie zwolnić kogoś bo sobie kupił lepszy samochód - nie nowy tylko w mniemaniu szefa za dobry. Dlatego nie chcę żeby oglądał jakiekolwiek moje prywatne zdjęcia.

Gość wuirydejshue
Może ktoś zna odpowiedź na moje pytanie?

Gość gość
może nie dorzucaj a po prostu zignoruj

Gość gość
nie ma opcji blokowania galerii?

Gość wuirydejshue
Na razie tak robię, mam nadzieję, że się nie upomni o to, żeby go przyjąć. Nie mam z nim bezpośrednich kontaktów w pracy.

Gość gość
no to tym bardziej nie akceptuj, pewnie specjalnie wysyla swoim pracownikom zaproszenia by ich szpiegować 🖐️

Gość wuirydejshue
Może jest taka opcja, ale wtedy będzie sobie wyobrażał nie wiadomo co, jeśli mu się wyświetli, ze jest w znajomych a nie ma dostępu. To już lepiej udawać, że nie widzę zaprosznia.

Gość gość
Idiotka, kto umieszcza zdjęcia chałpy, żeby później jęczeć że ktoś zobaczy :-O Ciesz się że szef a nie miejscowe złodziejaszki ;-)

Gość wuirydejshue
To nie są zdjęcia pokazowe domu, takie jak niektórzy wstawiają. Mam fotkę z dziećmi na kanapie w salonie, kanapa jest taka lepsza, kupiona kiedy dorabialiśmy się za granicą, widać też w rogu kawałek kominka w tle. Nie chcę robić zdjęcia z myślą żeby niczego nie było widać, nie chcę się też ukrywać we własnym domu jak jakiś złodziej.

Gość gość
autorko nie tłumacz się burakom

Gość gość
ale taki fakt po kiego ludzie wstawiaja zdjecia swojego auta wcieczki na ktorej byli mieszkania jak urzadzone matko zloota ogranijcie sie ! to takie prymitywne zachowania wstyd

Gość wuirydejshue
Nie wiem po co, ja mam tylko trzy zdjęcia, żadne nie jest pokazowe. Ma nadzieję w dalszym ciągu, że ktoś odpowie na temat i dowiem się czegoś konkretnego. A jak nie usunę jakąś koleżankę i poproszę żeby mnie zaprosiła ponownie i ją odrzucę, wtedy się dowiem czy widać to gdzieś czy nie.

Gość gość
Sam/a jesteś nie tylko burakiem ale drugim/ą idiotą/ką, to jak chodzenie z gołą d**ą po mieście i pretensje że się ktoś patrzy 😠

Gość wuirydejshue
Nie rozumiem dlaczego? Mam znajomych tylko 92 osoby i są to ludzie, którzy chodzili ze mną do szkoły od żłobka do końca studiów oraz rodzina. Nie przyjmuję ludzi, których znam tylko z widzenia bo dla mnie to nie znajomi. Nie widzę nic złego w tym, że dawna koleżanka obejrzy sobie jak teraz wyglądam, albo jakie mam dzieci. Ja sobie też w ten sposób oglądam znajomych, nie ma w tym nic złego, po to są takie portale i po to jak mam nk, nie po to żeby się chwalić.

Gość wuirydejshue
A ty może nie jesteś burakiem, za to osobą mało kumatą bo wypowiadasz sienie na temat

A zdjęcia podpisałaś ".. w MOIM domu, na Kanapie z...?" :) Dziwny problem. Przecież mogłaś być u kogokolwiek podczas zdjęć...

Gość wuirydejshue
Nie podpisałam że w domu, tylko że z dziećmi. Nigdy nie podpisuję ze nad morzem, na wakacjach tu i tu, nie o to chodzi.

Gość gość
Nie odrzucaj, po prostu zostaw. Ja bym tak zrobiła.