Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaajajuznicniewiem

wróżka mi powiedziała kto będzie moim mężem wierzyć czy nie

Polecane posty

i to na dodatek ta sama wróżka która kiedyś mi przepowiedziała, że znajdę dobrą pracę, że nie wyjdę za mojego poprzedniego partnera, że szybko awansuję... wszystko się sprawdziło awansowałam i wtedy poznałam jego... oczarował mnie od pierwszej chwili, ja jego chyba też bo od samego początku zakumplowaliśmy się, wspólne wyjścia na przerwę, wyjścia z pracy, na kawę... aż doszło do pierwszego pocałunku, posypały się następne... czuliśmy się świetnie, trwa to już 2 tygodnie, a my świata poza sobą nie widzimy. postanowiłam pójść do tej wróżki żeby jej podziękować za to, że mi ostatnio prawde przepowiedziała no i opowiedziałam jej o wszystkim... na co wróżka powiedziała, że facet z którym się spotykam jest tym jedynym, że ułożymy sobie razem życie, będziemy szczęśliwi i na starość zakochani tak jak teraz... ostatnio się wszystko sprawdziło, przypadek czy nie?

jest tu ktoś??

puk puk

pogada ktoś?

Gość gość
przypadek? nie sądze :)

Gość gość
a gdzie ty taką swietna wróżkę znalazłaś

Gość instruktor_przyglupawych
jak działa wróżka, instrukcja dla lekko przygłupawych: wróżka: Szybko awansujesz. przygłupawa: starał się w pracy zostawał po godzinach, (może u szefa na kolanach) awansowała wróżka: nie wyjdziesz za swojego partnera przygłupawa: zaczęła doszukiwać się wad u partnera, zaczęła mieć humory wymyślać i w końcu się rozstali wróżka: ten bedzie twoim, męzem przygłupawa: zaczeła dawać dobrze d**y, sprzątać gotować, prac gacie, aż w końcu zasiedliła męża, wszak jak taka to biore! wróżka stan konta 3000pln plus przygłupawa stan umysło wooow!

mam mieszane uczucia co do tego... wtedy gdy byłam u niej pierwszy raz (wiem, może to głupota, ale koleżanka mnie namówiła) to powiedziała mi, że mój przyszły mąż będzie bogaty, z dobrej rodziny, będzie ciut starszy ode mnie... i do Radka wszystko pasuje jak na razie... między nami jest 6 lat różnicy...

Gość gość
mozesz podac namiary na tę wróżkę?

Gość gość
Namiary do dobrych wróżek możecie zdobyć na www.wrozby-hotline.pl. Myślę, że nikt nie będzie zawiedziony.

Gość gość
Nie wierz we wróżki.

Gość gość
Jeśli chodzi o same wróżbiarstwo polecić mogę Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) ma on celne wróżby i przepowiada na dłuższy okres czasu.

Gość gość
Potwierdzam Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl to naprawdę dobra wróżka byłam u niej osobiście. To niezwykła osoba.

Gość gość
Zgadzam się Pani Grażyna - wrozkagauri.pl jest świetna. Bardzo wspierała mnie we wszystkim i miała do mnie ogromną cierpliwość, mimo mojego trudnego charakteru i niezdecydowania. Bardzo pomogła mi w trudnych chwilach.