Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensu rrrrrrrrrr

bezsensu mi sie nigdy nie uda

Polecane posty

Gość bezsensu rrrrrrrrrr

mamy wykonczony dom , stale prace obydwoje a brakuje nam malenstwa:( staramy sie i staramy a od 2mce znowu cos mi sie pokrecilo bo krwawie przez kilka dni kiedy powinnam miec owulacje a pozniej dostaje normalnego okresu w terminnie:( i kiedy tu sie starac

Gość bezsensu rrrrrrrrrr
tak tak , wizyty mam co 2m-ce ale on twierdzi ze wszystko ksiazkowo a zaburzenia kazdemu sie zdarzaja

Powiem Ci, że dużo siedzi w glowie, ja się strasznie nakręcałam i nic nie wychodziło, później remontowaliśmy chatę i jakoś nas to pochłonęło w 100% i stało się :), teraz jestem w 28 tygodniu :). Wiem, że łatwo się mówi, a odpuścić jest ciężko, ale u nas to pomogło :)

Gość bezsensu rrrrrrrrrr
ale ja tako nie siedze nie mysle , nie kombinuje , odkad mamy juz dom to wiecej czasu sie zrobilo , nie uzywamy nigdy zabezpieczen a tu nic a nic..... podziwiam takie co pojda raz na balet i wracaja zaciazone.... ja nie wiem , mam sasiadke 4dzieci jej zabrali a ona z 5w ciazy pali , pije , siada na betonie prawie golym tylkiem i wszystko jest oki :/

Gość gość
A badalas aie ty i maz? Badanie hormonow monitoring owulacji hsg (droznosc jajowodow) maz nasienie? Jak nie to nie biadol ze nie wychodzi tylko idz sie zbadaj.

Patologii nie ma co podziwiać ;). Tak, jak napisał ktoś wcześniej- przebadajcie się, jeśli jeszcze tego nie zrobiliście.

Gość bezsensu rrrrrrrrrr
maz sie badal bo mial male problemy i lekarz powiedzial ze wszystko jest ok a moj gin to jest lekarz sadowy ciezki do rozmowy ale skuteczny .... ale nigdy nie monitorowalam owulacji bo czas nie pozwala

hmmm... czas nie pozwala? przy dziecku byłoby go jeszcze mniej ;), jeśli chcesz mieć dziecko, to zrobisz wszystko, by je mieć, więc nie rozumiem takiej wymówki...

Gość gość
To widac az tak ci na dziecku nie zalezy skoro nie masz czasu na podstawowe badania. I zmien lekarza bo widac ze jest do d**y skoro nie kieruje na badania. To co napisalam to podstawa juz nie wspomne o tescie na wrogi sluz, przeciwcialach antyplemnikowych itp.

Gość gość
czy dobrze zrozumiałam ? że staracie sie juz AZ 2 miesiące ?

Gość poniedziałek 123
OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Można tu również prowadzić kalendarz ciąży. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=e29f73b02184f17414f32d2ece6451af170a19b2