Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zraniłem 4 lata temu swoją dziewczyne ale chce wrócić z tym że ona ma męża i syn

Polecane posty

Gość gość

syna 1,5 rocznego. Byliśmy ze sobą 6 lat, a pewnego dnia jak byłą w pracy ja zebrałem wszystko i wyjechałem bez pożegnania. Rodzina nie wiedziała, znajomi nie wiedzili, ona nie wiedziała. Chciałem rozpocząć lepsze życie w Norwegii. No cóż, nie udało się do końca, teraz wróciłem, rodzina z płaczem że żyję mnie przyjeła, znajomi też. Widziałem ją, wiem że strasznie cierpiała za mną, ponad rok przepłakała i mnie to ruszyło że tak mnie kocha. Bo w sumie kocha jeżeli tak cierpiała? Chciałbym z nią być ale nie wiem za bardzo jak się pierwszy odezwać. Co wy byście chciały usłyszeć?

Gość gość
sadze ze nic, wszystko juz zostalo powiedziane

Gość gość
I co? teraz będziesz jej życie ponownie rozpieprzał? Jeśli masz choć ciutkę przyzwoitości, odpiernicz się od niej i daj jej żyć. Narąbany kretynie. Najpierw zostawiasz, jak śmiecia bez słowa, ani pocałuj mnie w d**ę, ani dowidzenia. Skoro wtedy nie było cie stać na pożegnanie, to teraz zapomnij o powiedzeniu dzień dobry.

Gość gość
No ale ja coś czuję do niej i ona pewnie do mnie też. Chciałbym abyśmy dali sobie jeszcze jedną szansę i w*****a mnie że ten typ z nią jest. Ze szkoły go pamiętam kujon i łamaga.

Gość gość
a za rok ci się znudzi i pojedziesz szukać szczęścia w Afryce.

Gość gość
Najwyraźniej kujon i łamaga nie był taką nedzną szumowiną, która by zostawiła ją bez słowa. Jak ty to sobie niby wyobrażasz?? staniesz w progu jej domu i powiesz "witaj, to ja kocham cie, przepraszam, że cie zostawiłem jak szmate, byłem głupi, chce z tobą być zostaw faceta którego kochasz i bądź ze mną a ja cie znowu w d*pe kopnę w momencie, w którym sie najmniej tego spodziewasz" stuknij się w łeb, człowieku! Cierpiała na pewno, ale skoro była w stanie kogoś pokochać i wyjść za mąż, to o tobie już dawno zapomniała. Idź bujaj wory za granicą :D

Gość gość
Zostaw ją w spokoju, nie rozwalaj jej znów życia.

Gość gość
Myślę że nadal mnie kocha bo tyle czasu cierpieć. Mogę nawet przygarnąć tego jej syna. Chcę po prostu z nią być/

Gość gość
miałeś swoją szansę, nie wykorzystałeś jej a teraz spadaj na szczaw

Gość gość
jej męża też przygarniesz? :D

Gość gość
Nie rozumiesz, że dla ciebie już ZA PÓŹNO. Przeliterować? Z-A P-Ó-Ź-N-O. Uświadom to sobie i zachowaj choć tyle przyzwoitości, by nie rozpierdalać jej życia. Jesli zostało w tobie cokolwiek z faceta, a nie jakiejś oszołomionej piczki.

Gość gość
Ty jesteś z***bisty? ...i z jakiej szkoły go znasz bo z twoją gramatyką kiepściutko :-O

Gość gość
Co z tego, że tyle czasu cierpiała? Też kiedyś zostałam porzucona w beznadziejny sposób i cierpiałam dłużej niż ta Twoja panna. Miałam depresje, byłam o krok od odebrania sobie życia. Teraz zastanawiam się jak mogłam być taka głupia żeby płakać tak długo i prawie poświęcić swoje życie dla takiego kretyna. Otrzeźwiałam, weszłam w nowy związek, dzięki któremu odkryłam jak naprawdę zdrowo kochać i jednocześnie być kochaną. Mój ex starał się do mnie wrócić. Nie wiem po co, w życiu bym go nie przyjęła z powrotem. Nie próbuj do niej wracać, bo z doświadczenia wiem, że ona Cię już nie kocha, jesteś mglistym wspomnieniem, ot co.