Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zabawki mają wasze półtoraroczniaki bo moje nie ma prawie niccc

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mu kupic,aby się bawił i sam i z nami..wiadomo idzie jesień a z nią deszcz itp. więcej bedzie sie siedziec w domu.. Co polecacie fajnego? Przecież nie dam mu oglądać bajek non stop:/

Gość gość
wiadomo.......zadna nie odpisze.....wielkie dzięki!!!!!!!!

Gość gość
śliski kocyk kup mu

Gość gość
różnego rodzajy grzechotki,zabawki z muzyczką i takie szeleszczące.poza tym taki pałąk z wiszącymi zabawkami że dziecko lezy a nad nim wisza zabawki-bardzo edukacyjne.

Gość gość
klocki, chyba najlepsze, takie duże i w różnych kształtach.

Gość gość
Grzechotki i pałąk dla 1.5 roczniaka??? puknij się w głowę..:/ Może kup plasto ciasto? Zabawa TYLKO pod nadzorem rodzica:)

Gość gość
ok sorki źle przeczytałam . przeczytałam dla półrocznego...sorki....Z drugiej str nie trzeba od razu tak wyjeżdzać na mnie!!!

to tylko kwestia wyobraźni, moje dziecko ma 16 miesięcy, bawi się wszystkim- rzuca piłkami, bawi sie sorterami, rysuje kredkami, "czyta" książki, lubi pierdoły typu małe miśki, figurki zwierzaków, małe szmatki i wstążeczki które wkłada i wyjmuje z pudełek np. po chusteczkach higienicznych, z torebek na prezenty poza tym bawi sie wszystkim co nie jest zabawka- klamerki, wieczka od słoików, przybory kuchenne, gazety, miski, plastikowe opakowania po kremach, pudełka tekturowe po kosmetykach- wystarczy jej pokazać, pobawić się chwilę i juz potem sama sobie wymyśla zabawy

Gość gość
różne pluszaki uwielbia. Wszelkie musi garnki klamerki w pudełkach. Takie zabawki z ikei że są koraliki do przesuwania . Taka zabawka że trzeba wkładać piłki a pitdm naciskać żeby wypadły. Duże drewniane klocki.Lala z wózkiem. Pchaczyk jezdzik .

Gość gość
A stoliki edukacyjne się u was sprawdziły? Czy to dla młodszych dzieci?

Gość Lunetka
http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/70585 spróbuj tego, u mnie zdecydowanie się sprawdziło;) a przy okazji zarejestrowałam sobie paragon na stronce listdomikolaja.pl, więc liczę, że skoro kupiłam mattelowską zabawkę to uda mi się coś zgarnąć w loterii świątecznej;)

Gość gość
corka ma 20 mc posiada 2 pluszaki 2 lalki samochodzik do odpychania sie pilke do skakania zwykla pilke sorter klocki jakies zabawki do kapieli 4szt i 7 ksiazek. z tych rzeczy lubi ksiaki i sorter raz na jakis czas przejedzie sie samochodzikiem. corcia bardziej preferuje garnki talerze i pisanie dlugopisem po krzyzowkach :)