Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla zwierzaczków

co jeszcze kupic

Polecane posty

Gość dla zwierzaczków

Zebralismy na slubie 80 kg karmy dla zwierząt ktora chcemy zawiezc do schroniska. Chcemy jeszcze zmężem dokupić jakieś miski, obroże itd i tak zastanawiamy się co jeszcze można zawozic do schronisk? Moze cos dla kotów? Orientuje sie ktos? I wiem ze potrzeba teraz przed zima koce ale czy mogą to byc koce ktorych juz w domu nie uzywam bo są stare i niezbyt ładne? To samo z pościelą? chyba ważne zeby bylo cieplo w budzie a nie wyglad..

Gość gość
pewnie że koce jak najbardziej których nie używasz. Jakieś gryzaki, pilki do zabawy chyba tez można.

Gość gość
no no, Ty jesteś kotkiem i jeszcze opiekujesz sie kotkami, jesteś dobra dziewczyna,ale chyba już nie panienka,co?

Gość dla zwierzaczków
jestem mężatką od 3 tygodni :) Rok temu adoptowalismy szczeniaczka ze schroniska i dluuugo nie moglam sie pozbierac po tym co zobaczylam tam na miejscu... Tyle smutnych oczu na raz, każdy piesek pragnący przytulenia, wlasnego domku.. Wzieliśmy suczkę bo one najczejsciej są usypiane zanim w ogole dorosną. Teraz jest kochanym wdzięcznym psiakiem. Od tamtej wizyty postanowilam zrobic cos jeszcze dla piesków ktorych już adoptować nie mogę..

Gość gość
autorko tematu, jak jesteś mężatka to już pewnie nie jesteś dziewica?

Gość gość
do autorki tematu: nie boisz sie ze Twoj mąż z suczką bedzie figlował?

Gość gość
a nie można było zbierać słodyczy i zabawek i zawieść do domu dziecka?

Gość dla zwierzaczków
nie nie mozna było.... zwierzeta zawsze na drugim planie! Jak chcesz to zrób podobną akcję tylko dla dzieci.. Najlepiej to siedzieć za kompem i krytykowac innych a samemu nie duszyc tyłkiem nawet! Kocham zwierzeta bardziej niz ludzi bo są bezinteresowne, ufaja czlowiekowi bezgranicznie a traktowane są okropnie dlatego im pomagam i na ile bede mogła zawsze bede pomagała. Własnie zwierzętom! a ty pomóz dzieciom i bedzie ok

Gość lilililililil
Nie czytaj durnych komentarzy zboków i frustratów. Brawo dla Was z meżem, że wpadliście na taki świetny pomysł, żeby zbierać karmę dla zwierzaków zamiast kwiatków, które i tak by zwiędły do 3 dniach. Myślę, że jakieś gryzaki, piłki i zabawki to jest coś czego takim zwierzakom w schronisku brakuje, ale nawet jeśli nic nie będziecie dokupywać to i tak jesteście super. Wszystkiego najlepszego!

Gość gość
prowadzimy rodzinny dom dziecka, mamy 8 dzieci. niestety obserwujemy upadek hierarchii wartości w społeczeństwie.

Gość gość
kochasz zwierzęta bardziej niż ludzi a bzykasz sie z mężem a nie z psem

Gość gość
Może preparaty na pchły? I koniecznie dużo koców

Gość gość
a ja obserwuje okrucienstwo wobec zwierząt i boli mnie to najbardziej na świecie. Widzisz Ty adoptujesz dzieciaczki, ktoś zwierzęta ale nie mów ze to gorsze niz pomoc ludziom bo nie masz racji!