Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kusturiica

Interesuje mnie praca copywritera

Polecane posty

Gość Kusturiica

Od lat zajmuję się pisaniem, w związku z czym pomyślałam, że mogłabym spróbować swych sił jako copywriterka. Pytanie : od czego powinnam zacząć i gdzie szukać takich ofert pracy? Dodam, że jestem studentką dzienną i chcę pogodzić edukację z pracą (najlepiej w domu).

Gość gość
Proponuje Ci zacząć od przejrzenia ofert pracy na portalach, jest pełno takich właśnie dla studentów, bo nikomu nie zależy, by copy był dobry, a tani. Dobrze jednak żebyś umiała oprócz tego jeszcze coś np grafikę no i najłatwiej będzie Ci znaleźć darmowy staż a nie pracę

Gość Kusturiica
Czy są tutaj może jakieś osoby zajmujące się tym?

Gość gość
teraz każdy jest copywriterem... ortografii dobrze nie zna, pisac nie umie, a jest copywriterem... wiec naprawde spora konkurencja w tej dziedzinie, bedziesz konkurowac z gimnazjalistami a także ze studentami co dobrze pisac nie potrafia ale mają niskie stawki...

Gość Kusturiica
Mam tego świadomość, niemniej chciałabym spróbować. Mam doświadczenie w pisaniu (pracowałam jako redaktor w dziale muzycznym pewnego portalu internetowego, do tego mam na koncie współpracę z lokalną gazetą, poza tym kilka moich opowiadań doczekało się publikacji). Grafika bardzo mnie pociąga, w związku z czym zamierzam się w tej dziedzinie nieco podszkolić.

Gość pisz na
giełda tekstów.pl czy jakoś tak

Gość Kusturiica
Dodam, że jestem osobą bardzo rzetelną, kreatywną, pracowitą i otwartą na nowe doświadczenia. Pisanie to stały element mojego życia, w związku z czym pomyślałam, że fantastycznie byłoby połączyć to zamiłowanie z zarobkiem.

Gość Kusturiica
Dziękuję. :)